Region

Svet

Zorica Marković stigla na sahranu bivšeg muža!

Nešto posle 10 časova počeli su da se okupljaju porodica i prijatelji slavnog ugostitelja na groblju Lešće kako bi ga ispratili na večni počinak. Stigla je i Zorica Marković na sahranu bivšeg muža...

Zorica Marković stigla na sahranu bivšeg muža! Screenshoot/Instagram





Bivši suprug pevačice Zorice Marković, Nedeljko Braca Zatezalo preminuo je juče, a danas se održava njegova sahrana. Nešto posle 10 časova počeli su da se okupljaju porodica i prijatelji slavnog ugostitelja na groblju Lešće kako bi ga ispratili na večni počinak.

Među prvima je na mesto okupljanja stigla Zorica, koja je bila sva u crnini. Ona je na sahranu došla sa povređenom rukom, odnosno sa gipsom na ruci.

Pevačica je bila uplakana, a odmah je otišla do kapele kako bi izjavila saučešće.







Zorica je u braku sa Bracom dobila sina Iliju, a kako je i sama rekla, ovu vest je teško podnela.


"Istina je, preminuo je nakon kraće bolesti .Mnogo mi je teško, sa njim imam divnog sina." - rekla je ona.

Braca se bavio ugostiteljstvom, a često je bio viđen i u društvu poznatih ličnosti, sa kojima je svojevremeno sarađivao.















Zorica Marković je više puta istakla da je on bio njena najveća ljubav, a jednom prilikom otkrila je da ju je prevario.

"Bila je promocija Mirno spavaj, nano i bili su neki nepozvani gosti, imala sam neki loš osećaj... Već je bilo 5 ujutru kada sam došla kući, vratila sam se na splav i bila sam u pravu... Videla sam šta sam videla, nema nigde nikoga, samo njih dvoje se ljube se, filmski" - pričala je ona.

"I ja lepo je bacim preko ogradice da se ona okupa, nisam znala da ne zna da pliva... Ovako je samo nešto meni proletelo pred nosa, obezbeđenje, i ona: "Help, help" - ispričala je Zorica u Amidžiju, a fotografije sa sahrane pogledajte OVDE.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>