Region

Svet

Nada Topčagić napravila haos u avionu! Trezna više ne ulazi!

Pevačica Nada Topčagić napravila je haos u avionu i od tada trezna više ne ulazi... Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion.

Nada Topčagić napravila haos u avionu! Trezna više ne ulazi! Screenshoot/Instagram







Nada Topčagić nedavno je podelila sa javnošću svoje teškoće vezane za strah od letenja avionom. Nada se suočava sa ovim problemom već duže vreme.

Otkrila je da je najviše nervira kada mora da putuje i promeni više aviona. Jedno od većih iznenađenja je priznanja koje je Nada iznela, a to je da nikada ne ulazi trezna u avion.





 "Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege, pa svi zajedno letimo, ali se dešavalo da letim sama iz Beča za Tirol, ja sama u avionu, a imalo je samo sedam putnika. Dogodile su se turbulencije, a ja sam počela tako da urlam da su stjuardese prišle do mene, a okolo sve stranci." - ispričala je Nada Topčagić, pa dodala:








"Najgore mi je bilo kada sam sama letova, ti gejtovi, let kasni, a ti treba da presedneš negde, ja tu ne mogu da se snađem. Od straha ne znam gde se nalazim i tako sam jednom doživela da mi je avion odleteo, pa sam pet dana ostala u Milanu." – ispričala je Nada za Grand i priznala da nikada u avion ne ulazi trezna:


"Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion, inače nema šanse da krenem. Kada bi sela trezna u avion, bilo bi svašta."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>