Region

Svet

Bojana Lazić trpela nasilje od partnera! Ako on nije uspešan žena je kriva!

Bojana Lazić trpela je nasilje od partnera! Ako muškarac nije uspešan žena je kriva! To je vrlo opasno... Što se tiče estetskih korekcija, voditeljka kaže da nije imala ni jednu ali da nije protiv toga.

Bojana Lazić trpela nasilje od partnera! Ako on nije uspešan žena je kriva! Screenshoot/Instagram






Voditeljka televezije Pink, Bojana Lazić, ispričala je jednom prilikom da je trpela psihičku torturu od strane bivših partnera:

"Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da "ishendluje" - rekla je Bojana, a Vesna de Veniča tada je se nadovezala:

"Ako muškarac nije uspešan, onda je žena kriva što nije uspešan, to je vrlo opasno." - rekla je Vesna u emisiji "Magazin IN".






 
Podrška žena


"Lepa žena se lepoj ženi raduje. Nikada ništa loše nećeš čuti od lepe i uspešne žene." - zaključila je voditeljka emisije "Premijera - Vikend Specijal".




Bojana Lazić je negirala spekulacije o plastičnim operacijama:




"Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu."- rekla je Bojana jednom prilikom, preneo je Blic.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>