Elita 7

Parovi

Elita7: Sita napravila spisak koga će sve tužiti!

"Nakon što je njena sestra Aneli Ahmić, iz rijalitija "Elita 7" poručila da se podnese tužba protiv Maje Marinković, Sita "napravila spisak" koga će sve tužiti zbog klevete i vređanja!

 Elita7: Sita napravila spisak koga će sve tužiti! Foto: Facebook





Tokom biranja najdostojanstvenije osobe u "Eliti", Aneli Ahmić zatražila je javno od sestre Site da u njeno ime pokrene tužbu protiv Maje Marinković zbog njenih optužbi da je ''heroinska zavisnica''.



Pink je odmah kontaktirao Situ koja je otkrila ko je sve na listi ljudi koji će biti tuženi, kao i zbog čega će sve biti pokrenute tužbe:



"I bez da mi se obratila, ja bi svakako pokrenula tužbu, tužbe se spremaju dotičnoj koja je vređala našu decu i nas pre neki dan, njenom partneru, Majinom ocu i Maji direktno u Belu kuću. Svi će dokazivati užasne laži koje su izgovorili - Bujanovac, ovisnosti, orgije, ovu nemaštinu našu o kojoj pričaju i apsolutno sve što se može tužiti." - poručila je Sita za Pink.











Taki prokomentarisao tužbu


Majin otac je prokomentarisao tužbu koju Aneli planira da pokrene protiv njegove naslednice Maje, te je dao sud o sukobu koji iz dana u dan dobija nove razmere.

"Anelina gospođa majka je rekla da se Aneli počasti s nekim ''crticama'', a ja ne znam šta to znači. Njen bivši momak, jer zakonski nisu bili u braku, Asmin, on je javno ispričao da je ona konzumirala opijate. Povodom čega da tuže Maju, kad su Anelini najbliži to izjavili za nju?! Oni Maji ne mogu ništa, gde je tu bilo kakva osnova za tužbu?! Anelina majka i Asmin su je odali, a ne Maja. Moja ćerka je svesna da je orkužena ološima, svesna je da svako od njih ima nameru da je degradira." - istakao je Taki.





Taki se potom osvrnuo na rat koji Maja vodi protiv Janjuša i Aneli.

"Aneli je rekla sve i svašta na račun njegove porodice, on je istkao da joj je gurao četiri prsta u pi*ku, najgnusnije uvrede su pale, a sad su u nekoj ljubavi. Janjuš ne zanima Maju, on je taj koji je nju povredio, ostavio ju je trudnu, on je mostrum. Ona je nakon svega ispala čovek prema njemu, a on ni to nije znao da ceni. Aneli i Janjuš su dve bitange, urotili su se protiv moje ćerke." - završio je Taki Marinković.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>