Style

Ljubav

Dnevni horoskop za nedelju 28. januar 2024. godine!

Dnevni horoskop za nedelju 28. januar 2024. godine predviđa Ovnovima sjajne rezultate, Bikovima priliku za bliže povezivanje s drugima, Lavovima da se mogu zbližiti sa nekim koga već duže žele...

Dnevni horoskop za nedelju 28. januar 2024. godine! Svet Plus





Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. januar 2024. godine na portalu Svet Plus.




Ovan 21.3.- 20.4.


Današnji aspekti pružaju vam dovoljno samopouzdanja da iskazujete svoja osećanja prema osobi kojoj se divite. Preuzmite inicijativu u razgovoru i očekujte sjajan rezultat. Vaša hrabrost će biti nagrađena.





Bik 21.4.-21.5.


Astralna energija danas vam otvara priliku za dublje razumevanje nekoga. Možda će to biti kroz neobavezan razgovor, ali osetićete da ste na istim talasnim dužinama. Iskoristite ovu priliku za bliže povezivanje s drugima.




Blizanci 22.5.- 21.6.


Zvezde vas ohrabruju da se opustite i provedete vreme u zabavi nakon perioda napornog rada. Ako ste u vezi, ovo će vam pomoći da se zajedno opustite. Ako tražite posebnu osobu, danas je prilika koju ste čekali.




Rak 22.6. - 22.7.


Danas ćete biti posebno veseli i spremni za zabavu. Pripremite se da zasijate u romantičnom smislu. Možda stvari neće ići onako kako ste planirali, ali neka vas to ne obeshrabri. Novi dan nosi nove prilike.




Lav 23.7.- 22.8.


Trenutna astralna energija stvara toplu atmosferu, posebno u ljubavnom životu. Spremnost na promene vodi vas u uzbudljiv novi smer. Ako želite privući nekoga koga dugo poznajete, danas je dan da to pokušate.





Devica 23.8. - 22.9.


Današnja planetarna energija podržava ljubavna dešavanja u vašu korist. Ako razmišljate o pronalaženju posebne osobe, pridružite se grupi s istim interesovanjima. U takvom okruženju, vaši napori će biti nagrađeni.


 

Čišćenje kao ritual obilja! Vaša torba može biti magnet za novac!












Vaga 23.9. - 22.10.


Današnja energija donosi mogućnost da istražite nova mesta, ljude i mogućnosti koje vas motivišu. Ako ste u vezi, ovo je prilika za zajedničko istraživanje novih interesovanja. Ako tražite ljubav, prvo pronađite dobrog prijatelja.




Škorpija 23.10.- 22.11.


Danas je puno druženja, uključujući i ljubavne susrete. Razgovarajte o intelektualnim vrednostima i mišljenjima pre nego što se dublje zainteresujete. Očekujte harmoniju u odnosu s partnerom ili potencijalnim partnerom.




Strelac 21.11.- 21.12.


Trenutna energija je idealna za druženje s osobom koja deli vaše ideje i filozofiju života. Ako se već poznajete, očekujte da odnos postane dublji i strastveniji. Prvo se dobro upoznajte i razvijajte međusobno poverenje.




Jarac 22.12.- 19.1.


Danas je lagana i topla atmosfera oko vas. Idealno je vreme za zabavu i uspostavljanje novih kontakata. Ako tražite ljubav, počnite s malim koracima već danas.




Vodolija 20.1.- 19.2.


Trenutna energija će vam pomoći da saznate nešto što već dugo želite znati o određenoj osobi. Inicirajte razgovor i skrenite pažnju na sebe. Očekujte početak intelektualne veze koja obećava.




Ribe 20.2.- 20.3.


Svi društveni događaji danas će biti uspešni uz podršku zvezda. Romantična atmosfera je moguća, ali ne toliko strastvena. Idite polako, imate vremena doneti pravu odluku. Osoba koju sretnete imaće kvalitete koje cenite, a imaćete vremena za upoznavanje.


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za januar mesec 2024. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>