Region

Svet

Otac pokojne Andrijane Lazić odlazi u Dubai da sazna šta se desilo njegovoj ćerki!

Otac pokojne Andrijane Lazić odlazi u Dubai da sazna šta se zapravo desilo njegovoj ćerki! Kao pripadnik MUP-a u kontaktu sam s Direktorom njihove policije, kaže on.

Otac pokojne Andrijane Lazić odlazi u Dubai da sazna šta se desilo njegovoj ćerki! Foto: Facebook





Andrijana Lazić, pevačica iz Republike Srpske, izgubila je život padom sa 24. sprata sa zgrade u Dubaiju, a okolnosti njene smrti još uvek nisu poznate. 

Ona je u petak, uz prisustvo brojnih prijatelja, rodbine i neuštešne porodice, ispraćena na večni počinak u rodnom mestu. Budući da je njen otac, koji se nalazi pod teškim sedativima, rekao da sumnja da je njegova naslednica imala napad astme i da je zato pala sa sprata dok je pravila selfi, mnoge zanimaju tačni detalji.


Otac Andrijane Lazić ne želi do daljnjeg da priča, odnosno dok ne prođe 40 dana od dana sahrane mezimice. 

"Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi" - počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju:


"Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite", napisao je Nebojša na Fejsbuku.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>