Region

Svet

Đorđe David imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba preminula!

Rok muzičar Đorđe David imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovalo tri vozila, a jedna osoba je preminula na licu mesta!

Đorđe David imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba preminula! Screenshoot/Instagram





Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću sinoć na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji.  Nesreća se dogodila oko 20 časova, a prema najnovijim informacijama, nekadašnji član grupe "Generacije 5" hitno je prebačen u bolnicu, nakon što je zadobio povrede.

Jedna osoba je preminulo na mestu nesreće, a tri osobe, među kojima je i Đorđe David, zadobile su povrede i prebačene su u bolnicu u Kumanovu, dok su nadležni organi odmah izašli na lice mesta kako bi izvršili uviđaj, prenosi Republika.



"Jedna osoba je preminula, hitna pomoć je odmah konstatovala smrt po dolasku. Jedno od povređenih lica zbog ozbiljnosti povreda poslato je u jednu skopsku kliniku, dok su preostale dve osobe zadržane u Opštoj bolnici Kumanovo." - ističe izvor.










Kako su mediji preneli, u stravičnoj saobraćajki su učestovala čak tri vozila:

"U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je njime upravljao Đorđe David." - otkrio je izvor koji se našao na licu mesta.

Đorđe je na društvenoj mreži Instagram objavio snimak iz autimobila pre nesreće, gde objašnjava da se vraća za Srbiju nakon sastanka koje je imao van zemlje, ali da mu veoma remeti putovanje sneg koji je počeo da veje ludačkom brzinom.








"Završili smo i taj poslednji sastanak koji smo imali, krećemo za Srbiju, stajemo malo u Nišu, pre toga, jedino što mi je nenormalno, je što veje sneg, sve je groznije i groznije, hladnije i hladnije." - izjavio je rok muzičar u snimku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>