Region

Svet

Pevačica Andrijana Lazić stradala je padom sa 24. sprata u Dubaiju!

Pevačica Andrijana Lazić stradala je padom sa 24. sprata u Dubaiju, gde je otišla sa drugaricom 7. januara ove godine. Njen otac se potresnim rečima oprostio od ćerke...

Pevačica Andrijana Lazić stradala je padom sa 24. sprata u Dubaiju! Foto: Facebook





Tragična vest o smrti Andrijane Lazić (28), pevačice rodom iz Bijeljine, potresla je region. Andrijana je nastradala padom sa 24. sprata u Dubaiju. Kako Republika saznaje, sahrana će najverovatnije biti održana u petak u Bijeljini. 

Andrijanino telo bi trebalo da bude dopremljeno sutra u toku dana, ukoliko bude završena komplikovana papirologija,

Andrijana je 7. januara otišla u Dubai sa drugaricama, a poginula je samo tri dana kasnije. 








Njen otac Nebojša Lazić se oprostio od nje potresnim rečima:

"Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili: "Anči je sva na tebe". Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić. Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo voleo, znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je samo reč izazvala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu! Izvini na savkom mo povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na ćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! - započeo je Andrijanin otac Nebojša.








"Kažu, mala deca, mala briga! A realnost je velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temperament! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš: "Tata, nemaju šporet". Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svakog dana mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kad si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može da nadoknadi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje, pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli." - napisao je on na Fejsbuku.


Ova mlada pevačica iz Bijeljine, iz Republike Srpske, u Dubai je otišla 7. januara sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije. Andrijana je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put je snimila dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Andrijana Lazić bila je diplomirana pravnica, zaposlena u MUP Republike Srpske.








Andrijanin rođeni brat Tomislav je istakao da su im nadležni organi saopštili da je Andrijanina smrt nesrećan slučaj, te potvrdio da će se sahrana održati u petak, u Bijeljini.


"Sestra moja je nastrada i šta drugo da vam kažem... Iz policije su nam rekli da je nesrećan slučaj, tako piše u izveštaju. Smrt je usledila usled pada. Ne znamo ništa više od toga. Nadamo se da će sahrana prekosutra ako se telo sutra preveze ovamo. Mora prvo jedan papir da se sredi i onda kreće procedura. Ambasade su sve obavile kako treba, stvarno svaka čast za posao... Za pet minuta su sve završili kad je stiglo obaveštenje od agencije. Ništa više ne mogu da vam kažem. Ljudi saznaju sve preko vesti, pa nas neki tako zovu." - rekao je za Republiku rođeni brat nastradale pevačice.



Objavljen je video snimak koji pokazuje kako je Andrijana provodila poslednje dane:


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>