Style

Ljubav

Pluton ulazi u Vodoliju! Hoće li nas razoriti ili preporoditi?! Od nas zavisi!

Pluton ulazi u Vodoliju! Šta nam donosi ovaj novi ciklus, hoće li nas razoriti ili preporoditi?! Od nas zavisi! Pluton predstavlja konačnost i fatalnost, naglašavajući potrebu za promenom kako bismo se ponovno rodili. 

Pluton ulazi u Vodoliju! Hoće li nas razoriti ili preporoditi?! Od nas zavisi! Svet Plus






Jedan od ključnih trenutaka ove godine je stupanje Plutona u znak Vodolije, zakazano za 20. januar. Ovaj dugoočekivani period trajaće narednih 20 godina, sve do 2043. Pluton, kao najsporija planeta koja zaokružuje svoju orbitu za 248 godina, poslednji put je bio u Vodoliji od 1778. do 1796.

Tada su se dogodile značajne promene, poput uspostavljanja Sjedinjenih Američkih Država, Francuske revolucije, pojave Napoleona Bonapartea, društvenih transformacija, ratifikacije američkog ustava, industrijske revolucije i prosvetiteljstva. Monarhija je srušena u Francuskoj, što ukazuje na sposobnost Plutona da uzdrma i najmoćnije institucije. Ideali Vodolije o razumu, racionalnosti i moći čovečanstva da oblikuje svoju sudbinu podstakli su ovo doba, postavljajući temelje za demokratske institucije i ljudska prava. Inovacije tog perioda obuhvataju balon na vruć vazduh, mašinu za šivenje, vakcinu protiv malih boginja i padobran.




Šta nam donosi ovaj novi ciklus? 




Ostaje da se vidi. Ne iznenadite se ukoliko se na nebu pojavi nešto neočekivano, čak i vanzemaljci ili NLO. Ovo je vreme uzdizanja čitavog čovečanstva i pojedinca. Sada svako od nas ima priliku za svoju evoluciju i korak ka svetlijoj budućnosti. Doba Plutona u Vodoliji simbolizuje jedinstvo, povezanost, humanost i naučni napredak koji otvara nove horizonte istine o svetu i nama samima.









Kako tehnologija može doprineti evoluciji i jedinstvu čovečanstva? 

Gde će se najviše osetiti napredak? 



Ovo su pitanja koja intrigiraju mnoge. U novim otkrićima, znanjima i promenama, tehnološki napredak će verovatno oblikovati obnovljive izvore i koristiti tehnologiju u opštem interesu, ne samo pojedincima željnim profita. Budućnost je nepredvidiva, ali napredak je ključan za brže i efikasnije življenje.

Svet se neprestano menja, a evolucija će u narednih 20 godina biti ubrzanija. Plutonova energija nosi sa sobom transformaciju, preobražaj i Vodolija donosi trenutnu promenu. Otvaranje uma i srca, usmeravanje namera i emocija ka željenom ishodu postaju ključni. Vaša energija je povezana s emocijama, pa kad osećate radost, radoznalost i zahvalnost, privlačite pozitivnu vibraciju i najbolje u životu.




Šta predstavlja Pluton


Pluton predstavlja konačnost i fatalnost, naglašavajući potrebu za promenom kako bismo se ponovno rodili. Društvo čine pojedinci poput vas, ali prvo morate promeniti sebe. Unutrašnja promena je ključna za opstanak nakon sredine ovog veka. Vodolija teži stvaranju boljeg društva i planete, ali to zahteva razumevanje vlastite svrhe. Vreme je da shvatimo šta znači biti čovek i kako zajedno živeti na ovoj planeti.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>