Style

Ljubav

Kako prepoznati nesrećno udatu ženu! Znakovi su jasni!

Kako prepoznati nesrećno udatu ženu! Znakovi su jasni ali često ih partneri negiraju, odnosno ne žele da razgovaraju o tome, praveći se da se ništa ne dešava...

Kako prepoznati nesrećno udatu ženu! Znakovi su jasni! Svet Plus






Brak nije garancija za sreću, to je svima jasno, a postoje jasni znakovi da je žena nesrećno udata, posebno ako od deset, primećujete bar pet ili još gore svih deset...


Evo nekoliko indikatora koji često ukazuju na određene promene u emotivnom stanju:



Ograničena komunikacija

Ako žena smanji razgovore sa svojim partnerom ili ih drastično redukuje, to može ukazivati na prisustvo nekih unutrašnjih nesuglasica. Ovo je prvi znak i otvoren poziv da krenete da rešavate problem.




Eksplozivna reakcija

Nezadovoljne žene često nose emotivno opterećenje, što rezultira brzim gubitkom strpljenja. Situacije koje ih iznerviraju postaju učestalije i bučnije.




Konstantan umor

Istraživanja pokazuju da žene u nesrećnim odnosima mogu doživeti smanjenje nivoa hormona kortizola, što dovodi do stalnog osećaja umora, gubitka volje i slično...




Odbijanje intimnosti

Prirodno je da žena koja nije srećna u braku izbegava intimne trenutke sa suprugom. Partner bude ljut i uglavnom sve prelazi u svađu, što pogoršava situaciju.



Skrivanje tajni

Iskrenost je ključna za svaki zdrav odnos, pa kada se pojave tajne, to ukazuje na nezadovoljstvo jednog od partnera, pa čak i oba. Onaj koji krije, ne krije bez razloga, a onaj koji otkrije da partner laže i taji, gubi poverenje, često zauvek.











Gubitak poverenja

Temelj svakog braka je poverenje, a njegovo smanjenje može dovesti do napetosti u odnosima, čestim svađama, odaljavanjem...



Nedostatak pažnje

Gubitak interesa za supruga često rezultira nedostatkom pažnje i emocionalne distanciranosti. Žena više ništa ne pita, a i kada sluša, retko se uključuje u priču, odnosno ne iznosi svoje mišljenje.



Novi interesi

Ako žena naglo razvija nove hobije ili interesovanja bez uključivanja svog partnera, to može signalizirati nezadovoljstvo.



Sebičnost


Žene koje su nesrećne u braku često postaju usmerene isključivo na svoje potrebe, zanemarujući partnerove želje.



Promene u izgledu

Radikalne promene u frizuri, boji kose ili modnom stilu mogu biti znak da žena razmišlja o novom poglavlju u svom životu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>