Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 15. januara do 21. januara 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus


Horoskop za narednu nedelju predviđa Vagama da će uglavnom funkcionisati "pod moranje", Strelčevima značajna poslovna dešavanja, Ribama dosta povoljnu nedelju kada je ljubav u pitanju...
VAGA

Hrana

Kod Vaga se može javiti potreba za začinjenijom, pikantnijom hranom, ali i za obrocima u kojima će biti više mesa i mesnih prerađevina. Više se hidrirajte I ne izbegavajte jela “na kašiku”.

Ljubav

I dalje ste u periodu kada je lično vaša energija više nego dobra – i nemojte dozvoliti da vas bilo ko „mrači“, a pogotovo nemojte vi mračiti sebe. Sigurno je da postoje neke stavke po kojima niste zadovoljni – bilo da je u pitanju odnos sa partnerom, poslovna ili porodična tematika – ali sve je ovo rešivo, a pogotovo je rešivo kada vi unesete dašak radosti i optimizma. Više uživanja a manje glavoboljnih razmišljanja – to je recept za ovu sedmicu. Slobodne Vage – ima itekako zanimljivih dešavanja – flertujte i igrajte se, uživajte. Ne zatrčavajte se u tajne veze, nije to za vas.

Posao

Poslovno – onako. Ili ste u periodu povećanih obaveza ili je vaša organizacija pa, prilično traljava ovih dana. Malo malo pa nešto smetnete s uma, zaturite ili zaboravite. Umećete vi da se fokusirate i organizujete, ali će vam trebati dosta truda za tako nešto. Uglavnom mi ovih dana funkcionišete „pod moranje“ – ali nemate pravog elana i motivacije za posao. Nemojte neke bitnije odluke donositi a da o njima niste dobro razmislili ili se posavetovali sa onima kojima verujete.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe. Budite oprezniji u saobraćaju.

 
ŠKORPIJA

Hrana

I dalje ste u periodu kada ste pomalo „alavi“ kada je hrana u pitanju – a posle se nervirate zato što ste preterali. Trenutno vam više odgovara kuvana hrana, a mesne đakonije i slatkiše preskačite.

Ljubav

Suštinski, verovatno je u vašim emotivnim relacijama sve na svom mestu. E sad, druga je stvar što vi to možda ne doživljavate tako. Možda biste vi voleli da sve funkcioniše baš onako kako ste vi to zamislili ili kako vi smatrate da treba. Ok, možda je voljena osoba malo ovih dana na svoju ruku, možda je previše opuštena ili neozbiljna – ali ničeg strašnog nema u tome. Ljubav ne mora da bude po „pravilima službe“. Više se opustite i uživajte, manje zavodite strogoću. Slobodni – ako ste se baš „nameračili“ na nekog – nema razloga da odugovlačite i čekate. Sada je trenutak da osvojite osobu koju želite.

Posao

Pred vama je izuzetno aktivan poslovni period. Budite efikasni, skoncentrisani, odgovorni i posvećeni onome što radite. Vaše polje aktivnosti, kontakata, dogovora, komunikacije i ideja je pod stelijumom planeta – što ukazuje da sada jeste trenutak za vašu maksimalnu angažovanost. Ubedljivi ste i umećete da privolite sagovornika na svoju stranu – pa je ovo odlično vreme za kvalitetne dogovore i početke saradnji koje će biti plodonosne i trajne. Sa novcem još uvek ne baratate pažljivo, ne troškarite.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Moguće su i povrede. Blage prehlade.

 STRELAC

Hrana

Nećete biti probirljivi, sve što se iznese pred vas biće vam slatko i ukusno i sa zadovoljstvom ćete „očistiti“ tanjir. Najviše će vam odgovarati svaka kombinacija sa mesom, ali i mlečni proizvodi.

Ljubav

Partner i vi funkcionišete na prilično sličnim talasnim dužinama u ovoj sedmici. Dobar je momenat da se dogovarate oko važnih pitanja i tema, da rešavate eventualne problematične situacije iz prethodnog perioda ili da pravite zajedničke planove. Dogovori i komunikacija će teći lako i kroz razumevanje. No, kao što ovaj praktični deo sada funkcioniše – isto tako može funkcionisati i onaj ljubavni i strasni. Oboje možete biti inicijatori za lepa dešavanja ovih dana. Slobodni Strelčevi – u dobroj ste energiji, raspoloženi i pozitivni. Suprotni pol se uskomešao oko vas i itekako ovih dana može biti interesantnih dešavanja.

Posao

Nedelja za značajna poslovna dešavanja. Mnogo ste fokusiraniji i organizovaniji ovih dana, jasno sagledavate sve situacije i imaćete i dobru komunikaciju sa saradnicima. Ukoliko tražite posao ili pokušavate da napravite neki novi poslovni dil ili saradnju – itekako možete ostaviti utisak na sagovornika. Što se tekućih obaveza tiče – završavaćete ih tačno i na vreme, jer vam je pažnja i odgovornost pojačana. Značajni novi počeci, dobri rezultati. I po pitanju finansija – stabilnije.

Zdravlje

Zdravstveno ste dosta stabilniji.

 


JARAC

Hrana


Meso je u ovom periodu češće na vašoj trpezi, ali i mesne prerađevine (domaće, ne industrijske), u kombinaciji sa sirom ili kiselim mlekom. Sveže povrće, ali I kiseli kupus I turšija.

Ljubav

Porodična i emotivna tematika će vas okupirati otprilike do polovine nedelje – biće tu nekih situacija koje treba rešavati, moguća je manja problematika i tenzija – ali će pod vašim vođstvom ipak sve na kraju doći na svoje mesto. Ostatak nedelje vam je više nego dobar, ispunjen kvalitetnim dešavanjima sa voljenom osobom. Ukoliko vas dvoje imate planove koje treba sprovesti u delo – sada je trenutak za tako nešto. Slobodni Jarčevi – primećujete da se neke promene dešavaju kod vas. Po onim pitanjima gde ste se ranije povlačili – sada ste spremni za akciju. Privlačićete poglede zainteresovanih.

Posao

Osećate se dobro u sopstvenoj koži i puni ste energije i elana. U tekućim obavezama ste pouzdani i ažurni – a takođe ste spremni da preuzmete nove projekte, poslove, saradnje na sebe. Oni sa kojima sarađujete vam veruju jer zračite odgovornošću i posvećenošću. Neki od vas u ovom periodu mogu dobiti i unapređenje ili biti postavljeni za vodeću, odgovornu osobu u svom timu. Ipak, pokušajte da ne idete preko svojih granica i ne preuzimajte previše na sebe – rasporedite i na druge saradnike.

Zdravlje

Mogućnost za povrede kod starijih Jarčeva.

 VODOLIJA

Hrana

Vodolije u ovoj nedelji variraju i sa raspoloženjima, ali i sa apetitima. U jednom momentu ste gladni „kao vuk“, dok vam je u sledećem dovoljan samo po koji zalogaj da vam utoli glad.

Ljubav

Osećanja su vam promenljiva ovih dana. A od toga kako se osećate zavisiće i kako reagujete i kako se ponašate u svojim emotivnim relacijama. Pa ćete tako imati faze opuštenosti i dane u kojima vam je osmeh od uha do uha, ali i one momente kada se namrgodite, ućutite i dumate neke svoje teške misli…ili pak imate izlive nervoze (pogotovo u prvom delu sedmice). Slobodne Vodolije – tokom ove sedmice je moguće značajno novo poznanstvo. Susrešćete osobu (ili stupiti u kontakt sa njom preko društvenih mreža) koja će ostaviti vanredno snažan utisak na vas. Moguće je instant zaljubljivanje.

Posao

Šarena je situacija i po pitanjima posla. Imaćete momente kada funkcionišete potpuno posvećeno, odgovorno, samo rešavate jednu po jednu obavezu. Ali, isto tako ćete imati one trenutke kada uspete da sami sebe sapletete, kada ništa ne ide kako ste planirali i kada vas sve i svašta nervira. Ove nezgodne momente ćete rešiti i suštinski biti zadovoljni rezultatima koje ostvarite. Tek pred kraj nedelje ćete izaći iz finansijskih zapetljancija ili obaveza koje vas već neko vreme opterećuju.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, nešto pojačana nervoza.

 RIBE

Hrana

Preskačete obroke, a najmanje pažnje obraćate na ono na šta biste trebali najviše – na doručak. Potrudite se da ovaj obrok bude obilan i raznovrstan, da vašem organizmu da dovoljno energije.

Ljubav

Dosta povoljna nedelja u emotivnim relacijama. Sa voljenom osobom postoji razumevanje, postoji dobar dogovor – a istovremeno postoji i bliskost, lepa ljubavna dešavanja i strast. Naravno da s vremena na vreme može biti po koja varnica ili stres (ne mora ovo automatski da se vezuje za vaš odnos, može je proizvesti i nešto drugo – na primer vezano za novac, porodicu, posao) ali će se sve to brzo ispeglati i neće ni na koji način ugroziti vaš odnos. Slobodne Ribe – više osoba vas može iznenaditi svojom inicijativom i jasnim pokazivanjem zainteresovanosti za vas. Na vama je da odlučite na koju ćete stranu

Posao

Po pitanju finansija ćete nešto lakše disati tek u drugom delu sedmice – prvi deo vam donosi ili manjak priliva ili nemogućnost da postojeći novac rasporedite tako da „zakrpi sve rupe“. Što se poslovnog dela tiče – možete povremeno imati padove energije, što je posledica jako napornog perioda koji je iza vas. No, ovo će vas samo na kratko omesti u obavljanju tekućih obaveza – ipak ste vi u periodu kada imate dovoljno odgovornosti, ali i fokusa i kada ste spremni da se posvetite i najzahtevnijim izazovima.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija.

Mesečni horoskop za JANUAR
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>