Region

Svet

Mika Kostić: Majo, znam koliko si polnih organa polizala

Kad je pevačica Maja Nikolić ušla na Dvor, jedna od retkih osoba koja se prema njoj krajnje prijateljski ponela bila je Mika Kostić. Prvih dana njihov odnos je bio odličan, lepo su se družile i pričale sve dok Maja nije postavljena za kraljicu, tu počinje sukob dve pevačice.

Mika Kostić: Majo, znam koliko si polnih organa polizalaNaime, Mika je Maji zamerila to što tadašnja kraljica nije namerno želela da je angažuje da radi i tu je bio kraj njihovog prijateljstva. Međutim, vrhunac njihove svađe se dogodio u ponedeljak uveče.

Mika je bila isprovocirana Majinom rečenicom koju je uputila Miošu kako su svi učesnici prodane duše i kako se sada ulizuju kraljevskom paru.

"Zašto pokazuješ na mene. Nemoj o meni tako da pričaš" – vikala je Mika, dok je Maja ponavljala da su svi isti.

E onda je Mika pokazala zube.

"Majo bolje bi ti bilo da ćutš. Znam sve o tvom seksualnom životu i bolje ti je da ne progovorim. Ajde, reci nam koliko si polnih organa polizala da bi došla ovde" – histerisala je Mika.

Maja se pravila da je ne dotiče Mikina priča, pa je Milošu prokomentarisala kako je u Dvoru prvi put videla i da njeno ponašanje nije normalno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>