Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 15. januara do 21. januara 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Horoskop za narednu nedelju Lavovima predviđa da će ih neko "izuti iz cipela", kod Ovnova sledi  mnogo zanimljive komunikacije i flerta, Blizanci su nervozni pa više jedu...



OVAN

Hrana

Dosta ćete se trošiti i bilo bi dobro da pojačate ishranu namirnicama koje su bogate gvožđem i magnezijumom. Prazne kalorije iz slatkiša, grickalica, šećera i testa samo će negativno uticati na vas.

Ljubav

Obavezama ispunjena nedelja je pred vama – i super je da vam sva poslovna tematika bude cakum pakum i posložena kako treba – ali nemojte da zbog toga partnera gurnete u drugi plan. Ukoliko to uradite – nemojte da se iznenadite ako drago vam biće krene sve u šesnaest u skitnju ili baš nije ažurno u odgovaranju na vaše pozive. Da vas ne bi glava bolela od pitanja „gde je, šta radi, s kim je?“ – ostavite dovoljno prostora u svom prenatrpanom rasporedu za voljenu osobu. Slobodni Ovnovi – osobe sa kojima dolazite u kontakt vas inspirišu na akciju – sledi mnogo zanimljive komunikacije i flerta.

Posao

Idete istrajno, planski i mirno prema svojim ciljevima. Tokom cele nedelje su mogući izuzetno značajni poslovni kontakti i sastanci – a neki od njih mogu da se vezuju i za poslovna putovanja ili za saradnju sa strancima. Pokrenuće se i neke situacije koje se razvlače još od prvog dela decembra – evidentan je korak napred i to u pravom smeru. Prva polovina sedmice je sa nešto više komplikacija, možda čak i komunikacijskih poteškoća,dok je drugi deo jednostavniji. Finansijski segment je promenljiv.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, glavobolja.

 




BIK

Hrana

Primetili ste da se vaši apetiti pojačavaju i da ne uspevate sebe da obuzdate kada su na stolu vaše omiljene namirnice. Za ovakav vid funkcionisanja postoji tendencija da se nastavlja i dalje.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama je ovih dana prilično „redovno stanje“ što vam prija samo jednim delom. Možete imati osećaj da ste se pomalo „učlovili“ – potrebna vam je promena i da se nešto dešava što vas pokreće. Ukoliko partner ne pokazuje tendenciju da malo oživite vaš ljubavni život – budite vi inicijator – iznenadite ga, isplanirajte neko zabavno dešavanje za vas dvoje. Slobodni Bikovi – „na meti“ ste suprotnog pola ovih dana – više se „udvarača“ trudi da privuče vašu pažnju. Sve što se dešava za vas je uzbudljivo, zanimljivo i inspirativno – ali i dalje stoji – uživajte i ne donosite konkretne odluke.

Posao

Poslovna tematika se odvija dosta dobro – možda nešto nemirnija i sa više kompleksnih i izazovnih situacija u prvom delu sedmice, dok je u drugom baš sve po vašoj meri. Neki Bikovi će biti u mogućnosti da se kroz ozbiljnije poslovne obaveze ili projekte dokažu i samim tim – prošire svoju uticaj na radnom mestu. Ukoliko ste u novom poslovnom okruženju ili su se dogodile promene na radnom mestu – još uvek možete biti pomalo nesigurni, ali vaši rezultati su dobri i nemate razloga za brigu.

Zdravlje

Još uvek ste pomalo „roviti“ i skloni prehladama.

 



BLIZANCI

Hrana

Nervozni ste, pa to prenosite i u svoje navike po pitanju ishrane. Kao da nemate dovoljno vremena da natenane uživate u obroku kod kuće, već ćete uglavnom jesti „usput“ ili na brzinu.

Ljubav

U praktičnim stvarima I dogovorima, u obavezama I moranjima ćete uglavnom funkcionisati bez veće problematike sa partnerom. Gde god se uključe emocije – mira I stabilnosti teško da će biti. Tu ćete da šaltate – od voljenja da sve puca, preko povređenih osećanja, nerealnih očekivanja I neispunjenih obećanja – pa sve do sumnji. Slobodni Blizanci – nešto mi niste baš u potpunosti u svom elementu. To ne znači da neće biti raznoraznih flertujuće – zabavnih – interesantnih dešavanja I kontakata koji su vam simpatični I prijaju vam….ali kao da nešto fali da bi vas baš baš pokrenulo.

Posao

U sedmici ste koja vam donosi pojačanu odgovornost prema obavezama, potrebu da se dokažete ali i jak elan i motivaciju i za poslovne, ali i za finansijske teme. Ona raštrkanost i nefokusiranost koja vas je pratila u prethodnom periodu nestaje – sada ćete itekako umeti da se organizujete, odredite prioritete i maksimalno im se posvetite. Ako je potrebno da se nešto „ispegla“ – bilo da je u pitanju propust, greška ili pak poljuljani saradnički odnosi – sada je trenutak da se bacite u akciju.

Zdravlje

Prehlade, stomačne tegobe. Stariji – meteoropatske tegobe, posebno hroničnim bolesnicima.

 









RAK

Hrana

Možda tokom ove sedmice nećete stići da baš obratite pažnju da jedete raznovrsno i kvalitetno. Pokušajte da makar doručak, kao najvažniji obrok, bude uvek nešto bogatiji.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će biti živ, aktivan, prepun dešavanja. E sad, ne možemo da kažemo da će sve funkcionisati savršeno, biće tu malo manjih ili nešto većih iskakanja iz koloseka – a obično će ta „iskakanja“ kretati od sitnica. No, isto tako – te sitnice će umeti da budu i izuzetno lepe i dobre – mali znaci pažnje, prava reč u pravom trenutku, ispunjeno obećanje itd. Nemojte da vam kao paru sitnice sreću kvare, već neka one budu onaj lepi i slatki začin koji će vam donositi radost. Slobodni – raznorazni likovi/likuše se motaju oko vas. Neki ič ne valjaju, a neki bi možda i zavredili delić vaše pažnje.

Posao

Iako ćete se u ovoj nedelji snalaziti bolje i više držati konce poslovnih dešavanja u svojim rukama – ipak će povremeno biti nekih zbunjujućih situacija, onih oko kojih morate u hodu i brzinski da se snalazite – a verovatno će vam i dešavanja sa ukućanima „upadati“ u poslovne termine. Nasuprot vas su Mars i Merkur, pa ćete verovatno imati osećaj da su saradnici previše zahtevni i izričiti po nekim pitanjima – ali nemojte doživljavati stvari lično – posao je posao i treba da se obavi kako valja i na vreme.

Zdravlje

Glavobolje i meteoropatske tegobe. Moguća je i prehlada, viroza.



 

LAV

Hrana

Uvrstite u ishranu više ribe, rečne ili morske. Potrebno vam je I više vitamina u ishrani, koje ćete pronaći najviše u južnom voću, ali i u domaćim salatama – kiselom kupusu, turšiji, krastavcima.

Ljubav

Sigurna sam da vam neke stvari kod voljene osobe smetaju. I šta sa tim? Više je nego izvesno da postoji mnogo toga kod vas što partneru baš i nije savršeno. Ali vas dvoje tako nesavršenih možete i u ovoj nedelji da uživate – ako stavite fokus na ono što je divno, strasno, zabavno, ispunjavajuće, veselo, poletno, rasterećujuće. A toga ima. Razbijajte dosadnu svakodnevicu uživanjima. Pozitivno iznenadite jedno drugo i izađite iz rutine. Slobodni Lavovi – još uvek je aktuelno vaše vreme zabave, flerta, ljubavi – ako je poželite i otvorite joj vrata. Neko vas baš krajem nedelje može „izuti iz cipela“.

Posao

Pa, izgleda da je pred vama jedna baš baš zaposlena sedmica, ispunjena dešavanjima od prvog do poslednjeg radnog dana. Bilo bi super kada usput ne bi bilo povremeno nerviranja, tenzije u komunikaciji sa saradnicima – ali to teško da će da se dogodi. Jer, atmosfera na poslu je prilično uzavrela, mnogo toga treba završiti za kratko vreme – pa nije ni čudno što su svi povremeno malo na ivici živaca. Ali, suština je da ćete biti zadovoljni onim što ste uradili. A izgleda će biti i vaši nadređeni.

Zdravlje

Dosta stabilno. Povremeno moguće meteoropatske tegobe, vrtoglavice, glavobolje.

 



DEVICA

Hrana

Imaćete manje vremena za sebe, pa će obroci biti neuravnoteženi, neki vrlo oskudni, a u drugima možete preterivati, da „nadoknadite“. Čuvajte svoj stomak.

Ljubav

U solidnoj ste energiji, partner takođe – moći ćete da fino funkcionišete, dogovorite se i sprovedete dogovoreno. Razumećete se i moći ćete da zajedničkim snagama pokrenete one teme i pitanja koji su vam kao paru važni. Da se ova nedelja ne bi pretvorila baš samo u varijantu „dogovor kuću gradi“, da ne biste emocije i uživanje ostavili baš potpuno po strani – makar povremeno razmrdajte svakodnevicu nekim lepim dešavanjima, uživanjima, opuštanjima. Potrebno vam je i to. Slobodne Device – period vam je dobar za ljubavna dešavanja, a dobar je i da se pokrenu priče koje mogu biti snažne i trajne.

Posao

Merkur u tranzitu kroz znak Jarca ukazuje da se vaša energija promenila – ponovo ste više nego orni i spremni za poslovne borbe….i pobede. Postaćete sigurniji u sebe, aktivniji – spremniji i za rad u timu, ali i za samostalne „akcije“. Vaši potezi su sada dobro odmereni, proračunati – možda biste želeli da se stvari odvijaju brže, ali ste isto tako spremni i da sačekate na rezultate. Pred vama je nedelja dobrih poslovnih dešavanja, pojačane kreativnosti i ideja – a postoje mogućnosti i za poslovno putovanje.

Zdravlje

Manji problemi sa varenjem.


Mesečni horoskop za JANUAR
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>