Region

Svet

Aca Lukas kao feniks! Zatražio aplauz od publike!

Nastup koji je trebalo da se održi na Kopaoniku, pomeren je za sinoć, a Aca Lukas je pozdravio svoju publiku i obratio im se, upoređujući sebe sa feniksom, pa zatražio aplauz.

Aca Lukas kao feniks! Zatražio aplauz od publike! Screenshoot/Instagram

 Aca Lukas juče je pušten iz pritvora policijske stanice u Brusu, gde je proveo noć. U noći kada je priveden je trebalo da nastupa na Kopaoniku, ali je nastup odložen i održan sinoć. 

"Dragi moji, za razliku od nekih, ja moram da pevam i drugi dan. Mi ćemo da pevamo drugi dan, nikakav problem, gospodo." - poručio je Lukas juče svojoj publici putem društvene mreže Instagram.Pevač je sinoć održao nastup, a u jednom trenutku se izvinio publici, te istakao da mu je privođenje bilo gore nego da se razboleo."Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s**nja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to." - rekao je Lukas, a prenosi "Blic".Lukas je pao na testu za narkotike, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika. Kako portal Republika saznaje, pre nego što je Aca uhapšen, došlo je do incidenta na jednoj pumpi na putu za Kopaonik.


Aca Lukas je sa društvom u kolima divljao na pumpi pre hapšenja. Oni su prvi i zvali policiju. Pretio je zaposlenima - započeo izvor za Republiku, pa dodaje:

"Kad ga je policija zaustavila, reč nije rekao, sve mu je bilo jasno. Na testu je bio pozitivan na kokain. U kolima su nađeni droga i antidepresivi koji mogu samo na recept. Dat mu je rok da dostavi medicinsku informaciju." - rekao je izvor za Republiku.

On je po službenoj dužnosti juče izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu. Folker se oglasio nakon puštanja iz pritvora i priznao svoju odgovornost za saobraćajni prekršaj.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>