Region

Svet

Aca Lukas priveden je juče! Lično obezbeđenje čeka ispred zatvora!

Folker Aca Lukas priveden je juče na putu za Kopaonik, nakon čega mu je određeno zadržavanje od 24 sata. Lično obezbeđenje čeka ispred zatvora da ga puste.

Aca Lukas priveden je juče! Lično obezbeđenje čeka ispred zatvora! Screenshoot/Instagram




Kako prenosi "Blic", sada stiglo i obezbeđenje Ace Lukasa u besnoj mašini! Kako je portal Republika saznao, Aci je u kolima nađen kokain, marihuana i više vrsta tableta, zbog čega je i priveden.



 "Lukas je bio na putu ka Kopaoniku, gde je zakazao nastup. Klubu gde je trebalo da nastupa je javljeno da neće da ga puste, te pevač sinoć nije održao svoj nastup na popularnoj planini. Njegov automobil je sinoć uslikan ispred policijske stanice u Brusu, gde je i priveden, a policija je istragom pronašla razne psihoaktivne supstance." - objasnio je upućen izvor izvor. 


Ovo hapšenje je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost pevača Aca Lukasa. Mnogi fanovi su izrazili šok i zabrinutost povodom ovog događaja, dok su se pojavile i brojne spekulacije o razlozima hapšenja.


Lukasa je isprva zaustavila saobraćajna policija i privela ga zbog toga što nije imao vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja, a vozio je kao da je sve regularno. 








P.R. menadžerom folkera je za Republiku kratko odgovorio:


 "Ne znam zašto me zovete da me to pitate! Kasno je i nema potrebe za ovakvim stvarima!"


Kako "Blic" prenosi, folker je pao na testu za narkotike. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika. On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu. Lukas je sinoć trebalo da nastupi na Kopaoniku, ali je njegov nastup odložen za večeras.


Priznaje odgovornost


Aca Lukas je priznao svoju odgovornost za saobraćajni prekršaj, koji je rezultirao otkazivanjem njegovog nastupa.


- Kriv sam i preuzimam odgovornost za svoje postupke - izjavio je Lukas za domaće medije nakon puštanja.

- Državni organi su radili svoj posao u skladu sa zakonom, i nemam nikakve primedbe na njihov rad - dodao je folker za domaće medije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>