Region

Svet

Dalila Dragojević staje na ludi kamen po drugi put!

Voditeljka i bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević staje na ludi kamen po drugi put! Spremaj kovertu koleginice...

Dalila Dragojević staje na ludi kamen po drugi put! Screenshoot/Instagram




Dalila Dragojević, poznata voditeljka i bivša učesnica Zadruge, nedavno je otkrila nekoliko zanimljivih detalja iz svoje veze sa tiktokerom Markom. Marko i ona trenutno boravi u Americi, a Dalila je iz Njujorka uživo u emisiji "Pitam za druga" podelila sa javnošću da njen dečko nije sklon medijskoj eksponiranosti: 

"On neće da se slika, tu je u autu. Znaš kako je, kada se to sve objavilo, bilo je loših naslova, ne može svaka osoba da se nosi sa tim, tako da izbegavamo taj pritisak. Što se mene tiče ja sam navikla na to, ali osobe poput njega, koje nisu bile u medijima, nije lako da se nosiš sa tim" - izjavila je Dalila.

Jedna od tema o kojoj je Dalila otvoreno govorila jeste i planovi za budućnost sa svojim partnerom. Ona je otkrila da par preskače korak veridbe i odmah ide na sledeći - brak.








 "Preskačemo korak veridbe." - rekla je Dalila Dragojević.

"Odmah ide brak. Znači da spremam kovertu, dobro." - istakla je voditeljka emisije.


"Spremaj ti kovertu, koleginice." - poručila je Dalila i tako zainteresovala sve svoje fanove i gledaoce.

Dalilin otvoren pristup i iskrenost su naišli na pozitivne reakcije, pa su mnogi izrazili podršku i interesovanje za dalji razvoj njihove veze, a da li se Dalila samo šalila ili zaista već planira drugi brak, ostaje nam da vidimo. Video klip možete pogledati OVDE.

 

Najveći lažovi horoskopa! Oni misle da su savršeni u tome!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>