Region

Svet

Miloš Biković juče je dobio sina, a sada se zna i ime koje će mališan nositi!

Glumac Miloš Biković juče je dobio sina, a sada se zna i ime koje će mališan nositi! Mnogi su verovali da će zbog slave koja se obeležava 9. januara ime biti Stefan...

Miloš Biković juče je dobio sina, a sada se zna i ime koje će mališan nositi! Screenshoot/Instagram





S obzirom na to da je Bikovićev naslednik rođen 9. januara, kada se obeležava Sveti prvomučenik Stefan, mnogi su pomislili da će njegov sin nositi ime Stefan. Ipak, Miloš i Ivana odlučili su da nasledniku daju drugo ime.

Bikovićev sin zvaće se Vasa! Vasilije ili skraćeno Vasa je staro srpsko hrišćansko ime grčkog porekla i znači carski, kraljevski.


Mladi glumac Miloš Petrović Trojpec, kolega i dobar prijatelj Miloša Bikovića, potvrdio je vest. On je na svom Instagramu objavio stori na kojem pozira sa novopečenim tatom dok se u pozadini čuje "Mesečina" Gorana Bregovića, što možete videti OVDE.










Miloš Biković je sinoć slavio rođenje sina do ranih jutarnjih sati, a sinoć se oglasio i na Instagramu fotografijom koja je sve raznežila.



Prvi put nakon rođenja sina, Biković se oglasio putem Instagrama, gde je objavio fotografiju, odnosno crtež, na kojoj je majka, otac i dete, što simbolizuje tročlanu porodicu, što su oni sada.

 

Znakovi da vaše dete ima visok IQ!





Bikovićeva izabranica Ivana Malić porodila se sinoć u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici i porođaj je prošao uredno.

Ivana Malić prvi put je povezana s Milošem Bikovićem 2021. godine, a njihova veza privukla je pažnju javnosti. Iako su u početku bili diskretni, uskoro je postalo jasno da su srećno zaljubljeni. Par je bio tema medijskih spekulacija o planovima za brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali su o ovoj temi odlučili da ne daju zvanične izjave. Nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili, što je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubavnu priču.
 

Moćna jutarnja molitva za blagoslov dece! Čuva ih od zla!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>