Region

Svet

Rada Manojlović priznaje da je škola za nju bila Solunski front!

Pevačica Rada Manojlović priznaje da je škola za nju bila Solunski front! Doživljavala je vršnjačko nasilje. Maltretirao me je tri godine, a onda sam ga osakatila...

Rada Manojlović priznaje da je škola za nju bila Solunski front! Screenshoot/Instagram




U božićnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" pevačica Rada Manojlović prisetila se školskih dana koji su za nju bili veoma teški:

"Osnovna škola je za mene bila Kosovski boj, Solunski front. Ja to kad sam preživela... To me je, verujte mi, očeličilo "za vijek vijekova" - počela je priču Rada, a zatim nastavila:


"Pričam za period od petog do osmog razreda, kada smo prešli u Žabare. Bili smo grupa od nas 6-7 iz sela, pa smo prešli u Žabare, gde nas je bilo tridesetoro. Tu sam dobila i šamar, dečaci gurali, zadirkivali... Svi su nam se smejali što smo sa sela. Oblačila sam se skromno, da tako kažem. Bili smo izolovani iz društva. Igramo košarku, bira se tim, ekipa, tebe niko ne izabere, ostaneš sam i gledaš. Uvek smo bili odbačeni. 

U startu sam navikla da iz prikajka, iz pozadine i potpuno neočekivano budem pobednik. Prihvatila sam to, da me neće svi voleti, da će me uvek gurati po strani, da ja moram da se dokažem, da pokažem da vredim... Nije tu bilo nešto puno osmeha. U jednom momentu sam krenula i fizički da se branim, presečeš, nisi više ta fina, skromna, nasmejana, već uzvraćaš udarce. Pričamo od moje desete do četrnaeste godine..."
- kaže Rada Manojlović, koja smatra da je ljubomora i zavist nešto što nasilnike tera da kinje bolje od sebe.








"Ljudi nekada osete u tebi vrednost, konkurenciju, lepotu, talenat, pamet, pa namerno hoće da odstrane... Još ako si fin, kulturan, vaspitan, želeće da te pojedu. Neka to bude savet današnjoj deci, da se brane."


Tanja Savić se upitala da li je ispravno savetovati decu da uzvrate, na šta je Rada dodala:

"Prvi put kada sam vratila, i to sam jednog dečaka gurnula na neki stub, osakatila sam ga, više me nikada nije ni pogledao, a tri godine me je maltretirao."
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>