Region

Svet

Verenica glumca Pavla Mensura prisustvovala nasilju na ulici!

Verenica glumca Pavla Mensura, Nastasija Stošić prisustvovala je nasilju na ulici, zatim i prijavila čoveka koji je maltletirao ženu dok je ona plakala...

Verenica glumca Pavla Mensura prisustvovala nasilju na ulici! Screenshoot/Instagram





Dok je svojim pratiocima otkrivala kom događaju je prisustvovala Nastasija nije mogla da zadrži suze. Naime, je bila svedok porodičnog nasilja nasred ulice, o kom je javno govorila.



"Upravo sam kod Terazija prisustvovala porodičnom nasilju, pored svega taj muškarac je i malo niži od nje i sitniji. Plakala je dok je on njoj pretio, gurao je i vukao za ruku i govorio "Hajde brzo, marš kući". Ona evidentno nije htela da krene jer su je očigledno čekale batine kod kuće. Ja sam na to prišla, i krenula da se derem na njega i pozvala policiju. Tek onda su ljudi stali tu da vide šta se dešava." -ispričala je verenica Pavla Mensura u snimku koji je objavila.









"Molim vas, uvek reagujte na ovo. Ta nemoć u njenim očima me je ubila. Mama je prvo rekla ispred njega "zovi policiju" da bi potom on uzeo dvoje dece na trotinetu i krenuo ka Slaviji, a ona sa najstarijom i najmlađom ćerkom ka Knezu. Samo je molim da mi se javi." - napisala je ona i dodala:








"Nisu svima praznici u sreći i veselju. Ova dosadna društvena mreža nije samo za krpe i vaša napumpana usta. Dajte nekad da reagujemo na ovako grozne stvari." - završila je Nastasja.







Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>