Ostalo

Sme�no

Osim svojih hidratantnih svojstava, vazelin uklanjanja tvrdokorne mrlje!

Osim svojih poznatih hidratantnih svojstava kada je koža u pitanju, vazelin uklanjanja tvrdokorne mrlje tako što ih omekšava! Probajte i oduševićete se!

Osim svojih hidratantnih svojstava, vazelin uklanjanja tvrdokorne mrlje! Screenshoot/Youtube




Vazelin gotovo svaka žena ima u svom delu za kozmetiku i možda vam nikada ne bi palo na pamet da ima i neverovatnu prednost uklanjanja ulja i prljavštine sa različitih površina, uključujući ringle šporeta.

Zahvaljujući svojim lubrikantima i omekšivačima, pokazuje izuzetnu efikasnost u uklanjanju tvrdokornih mrlja. Omekšava ih, olakšavajući njihovo uklanjanje sunđerom.


Vazelin, nakon čišćenja stvara barijeru koja sprečava nakupljanje ulja i prljavštine, čime vam olakšava i sledeće čišćenje. 








Na ovaj način koristite vazelin:

Nanesite malo vazelina na mikrofiber krpu i pređite preko površine šporeta gde su fleke. Vazelin će efikasno omekšati i ukloniti masne naslage.

Za tvrdokorne mrlje, koristite čeličnu vunu, nežno trljajući prljavo područje. Pazite da ne vršite preterani pritisak kako biste izbegli ogrebotine. Ovo ne koristite za šporete sa ravnom pločom (čeličnu vunu).


Zatim upotrebite čistu krpu od mikrovlakana kako biste detaljno uklonili preostale komadiće masnoće i vazelina. Površina će postati sjajna i čista!

Po potrebi ponovite postupak, posebno za mrlje koje se dugo nalaze na površinama.

Nakon čišćenja, možete naneti tanak zaštitni premaz od vazelina kako biste sprečili buduće nakupljanje masnoće i prljavštine na vašem šporetu, piše Dom i dizajn.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>