Region

Svet

Braća David i Dimitrije Božić zajedno izvode pesmu posvećenu Isusovom rođenju!

Braća David i Dimitrije Božić zajedno izvode novu pesmu posvećenu Isusovom rođenju. Pesmu "Božić Božić kakav divan dan" pevaju dva rođena brata - David koji ima deset i Dimitrije koji je napunio šest godina.

Braća David i Dimitrije Božić zajedno izvode pesmu posvećenu Isusovom rođenju! Foto: Katarina Božić/privatna arhiva




Pesmu "Božić Božić kakav divan dan" pevaju dva rođena brata - David koji ima deset i Dimitrije koji je napunio šest godina.

Muzikom se bave od četvrte godine.

David svira klavir,član je i solista hora Kolibri .Učenik je muzičke škole "Stanković"  i osvojio je mnoge nagrade,a u maju 2023-e godine postao je Laureat takmičenja "Mladi Virtuoz". Na memorijalnom takmičenju "Andrija Čikić"osvajio je drugu nagradu i tada je izveo svoju kompoziciju "Nebeski put". Prošle godine je sa mamom Katarinom i bratom Davidom nastupao na "Danima porodice" u Beogradu. Odličan je đak,igra košarku i tenis i čtecira u crkvi SV.Vasilija na Bežanijskoj Kosi.









Dimitrije je prvi razred u OŠ Borislav Pekić. Pevačke nastupe imao je sa tri godine,a od četvrte je član i solista u Kolibrima . Pobednik je takmičenja  "Minja Subota" gde je nastupio sa maminom numerom "Četiri čarobne reči". Napisao je pesmu i Patrijarhu Porfiriju.

Mali Dimitrije je odličan đak,igra šah, trenira karate i tercira u crkvi.

Muziku i tekst koje su otpevali i spremili za božićne praznike napisao je Bojan Milićević. Aranžman je uradio Ninoslav Ademović.Prateće vokale otpevali su omladinci hora crkve Sveti Vasilije Ostroški sa Bežanijske kose. Snimili su i spot koji je danas premijerno prikazan.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>