Style

Ljubav

Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije!

Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije, jer Merkur, planeta komunikacije i intelekta, susreće se sa prostranstvom, optimizmom i avanturističkim duhom!

Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije! Svet Plus




Retrogradni Merkur konačno je 3. januara krenuo napred, tako da će početi da deluje u punom sjaju u znaku Strelca i doneti razrešenje mnogih komplikacija koje su nas pratile tokom decembra.

Retrogradni Merkur će krenuti napred u Strelcu, pa će doneti pozitivne preokrete na mnogim poljima.



Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije, jer Merkur, planet komunikacije i intelekta, susreće se s prostranstvom, optimizmom i avanturističkim duhom Strelca. Ovaj planetarni položaj obično naglašava sklonost osobe ka širenju uma, istraživanju i filozofiji.

Ljudi s Merkurom u Strelcu često vole učiti putem iskustva, putovanja ili raznolikih kulturnih uticaja. Imaju sklonost prema širokom rasponu interesovanja i želju da istraže različite perspektive. Njihova komunikacija može biti otvorena, direktna i iskrena, a često su skloni izražavanju svojih ideja s entuzijazmom.








Ova postavka može imati tendenciju da vidi širu sliku, ali ponekad može propustiti sitnice ili detalje. Takođe, mogu biti skloni preterivanju ili preteranom optimizmu u svojim izjavama, što može dovesti do nesporazuma ili nedostatka preciznosti u komunikaciji.

Merkur u Strelcu podstiče ljubav prema učenju, ali takođe može doneti i izazove u fokusiranju na jednu temu ili zadatak, jer se interesuju za toliko mnogo stvari odjednom. Ipak, ova postavka Merkura može dati dar za prenošenje inspirativnih ideja i širina uma koja može inspirisati druge.
 

Jelena Karleuša: Zamislite kada bi svi vi uradili jedno humano delo! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>