Region

Svet

Janjuš progovorio o bolu zbog gubitka brata Mihaila!

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš progovorio o bolu zbog gubitka brata Mihaila i zahvalio se svima koji su uz njega u ovim preteškim danima.

Janjuš progovorio o bolu zbog gubitka brata Mihaila! Screenshoot/Instagram




Marko Janjušević Janjuš prošle nedelje je doživeo porodičnu trageiju kada je njegov brat Mihailo Janjušević pronađen mrtav u stanu. Bivši zadrugar je odmah izveden iz rijalitija u kome se nalazio, a nakon što su mu saopštene loše vesti, otišao je u rodno Prijepolje.

Nakon sahrane brata, Janjuš se u nekoliko navrata oglašavao, a sada se, nakon teških novogodišnjih praznika, ponovo oglasio na Instagramu.


Najpre se zahvalo svima koji su bili tu za njega, a potom se obratio svima, koji su bili tu uz njega u ovim teškim trenucima.

- Draga moja familijo, prijatelji, drugovi i ljudi koji me pdoržavate, svim čelnicima Pink televizije, od srca da se zahvalim na podršci koju mi pružate u ovim teškim danima koji su iza mene, moju porodicu i koji će sigurno biti i u narednom periodu mog života... - počeo je on i dodao:





"Hvala vam od srca koji ste mi pružili podršku, a nisam mogao da vam odgovorim svima, ovim putem ću to uraditi... Znači mi, moram vam priznati, mnogo mi znači... Od srca vam hvala i želim da se nikome nikada ne dogodi ovako nešto... Želim vam u ovoj godini samo zdravlje i sreću. Volim vas i hvala vam na svemu." - napisao je Marko Janjušević.





 

Marija Šerifović prekinula novogodišnji nastup!

Horoskop poznatog turskog astrologa Murata Kojuna za 2024. godinu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>