Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 1. januara do 7. januara 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

 Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Ova nedelja donosi Vagama lep period na polju ljubavi, kod Škorpija biće novca ali se neće zadržavati, kod Vodolija šareno ali nestabilno...





VAGA

Hrana

Koliko god se inače trudite da balansirate u svemu, pa i po pitanjima ishrane, toliko ćete se sada opustiti. U stvari, ne opustiti već raspustiti. A onda ćete se nervirati zbog toga.

Ljubav

Može biti lep period za voljenu osobu i vas, ali opet to neće biti baš stopostotno po vašem ukusu. Nešto će sreću da vam kvari – ili neka bezveze rasprava između vas dvoje zbog glupe sitnice, ili manjak vremena da se opustite, nauživate, rasteretite od obaveza, ili pak neka nesigurnost u voljenu osobu po nekom pitanju. Pokušajte da gledate na vedriji način na sve i da se ne opterećujete previše. Slobodne Vage – nije problem u tome da li će biti „udvarača“ – starih ili novih – već je problem u tome što bi sada možda bilo bolje da se ne zalećete ni u šta – dajte sebi vremena da shvatite šta zaista želite.

Posao

Onog momenta kad se pojavite na poslu – budite sigurni da će vas sačekati jedna fina gomila obaveza od kojih ćete se momentalno smoriti. Sve tamo do pred kraj radne nedelje vi uopšte niste raspoloženi da se nešto posebno trudite, a kao za baksuz – obaveze će biti zahtevne i moraćete da im posvetite mnogo pažnje. Na sve to – sve što ste kao isplanirali, neće ići normalnim tempom, već će se razvlačiti i otezati. Ali dobro, polako – izguraćete. Nemojte da se brinete zbog finansija, popraviće se uskoro.

Zdravlje

Prehlade.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Jasno vam je da biste trebali da nešto popravite po pitanjima ishrane, ali baš i nemate volje da se time sad mnogo bakćete. A i želite da se opustite. Polako, drugačije ćemo pričati od sledeće nedelje.

Ljubav

Iz nekog ćete razloga i partner i vi biti samo delimično zadovoljni i opušteni tokom ove nedelje. Šta vam to sreću kvari, šta vam to smeta – evo, zaista nemam pojma. Vi ćete biti nervozni, voljena osoba će biti smorena – i takva će situacija potrajati otprilike do vikenda. E sad, može da se dogodi kod nekih parova da baš za vikend imaju onako fin verbalni okršaj – ali ne onaj koji prekida odnos, već onaj koji rešava situaciju. Slobodne Škorpije – baš od vikenda se pred vama otvara jedan prilično zanimljiv ljubavni period sa mnogo dešavanja, aktivnosti, zanimljivosti. Spremite se da osvajate.

Posao

Kad god započeli radnu nedelju – kasnićete u svemu što budete radili. Doduše, naporan je period iza vas i verovatno vam dani praznika baš i neće biti dovoljni da se resetujete i dobro odmorite. Radni elan i zalet teško da sada možete uhvatiti, o tome možemo da pričamo od ulaska u narednu sedmicu. Biće pomalo i nerviranja i verovatno previše informacija koje ne možete da stignete da „preradite“ – idite polako, ne jurite nigde. Novca će biti, ali teško je da će se on zadržavati kod vas.

Zdravlje

Energetski se dižete na pravi način tek od vikenda.

 

STRELAC

Hrana

Kada je ishrana u pitanju – kod vas trenutno ne postoji nikakva disciplina. Jako će vam odgovarati sve ono što je dosta začinjeno, ljuto, kiselo, da ukusi budu intenzivni i jaki.

Ljubav

Zbog nečeg u partnerskom odnosu niste zadovoljni, što u prvoj polovini nedelje može da izazove nervozu kod vas – a samim tim i moguću reakciju. Možete imati osećaj da vas partner po nekim pitanjima „ne čuje“ – ali raspravom teško da ćete mu otpušiti uši. Malo iskulirajte i trudite se da razgovarate o suštini problema, ne širite priču od Kulina bana pa na ovamo. Sve su ovo privremeni nesporazumi koji se daju rešiti, ali je potrebno strpljenje – a vi i strpljenje…..Slobodni Strelčevi – nemojte samo da upadnete u onaj fazon „jadna/jadan ja“ – to što ste trenutno sami ne znači da ćete to biti još dugo.

Posao

Poslednja nedelja 2023-e vas je bukvalno „odrala“ od obaveza i jurcanja – sad taman imate lepo par dana da uhvatite vazduh malo…..pa idemo sve ispočetka. Sve ono što se nije stiglo – sad se mora završiti. Sve ono što se pogrešilo – sad se mora ispraviti. Sve ono što se nije dogovorilo….pa, verovatno se neće dogovoriti ni sada. Ova će nedelja pokazivati tendenciju da vas iznenađuje – doduše, ta će iznenađenja verovatno ići uz nerviranje, ali šta sad. Taman da se malo razmrdate i probudite.

Zdravlje

Još vi morate da vodite računa o sebi jer ste roviti.

 
 

Pečeno pile punjeno sirom i šampinjonima! (RECEPT)

Pečene dimljene svinjske butkice! Pet recepata!








JARAC

Hrana

Teško je da ćete uspevati da održite umerenost kojom se toliko dičite kada je ishrana u pitanju. Nekako će se sve nameštati da vas uvuče u društvena dešavanja ili odvede na mesta gde se dobro (I puno) jede

Ljubav

Partner i vi ćete biti jedno pored drugog….ali neka distanca postoji između vas dvoje. Kao dobro je, ali nešto fali. Kao sve je na svom mestu, ali nešto ipak žulja. Šta je problem zavisi od mnogo faktora – kod nekih parova možda zaista postoji trenutna fizička udaljenost, kod nekih parova postoji nepoverenje, kod nekih je komunikacija „džomba“ na kojoj se saplićete. U svakom slučaju – ima prostora da se stvari ispravljaju, mnogo jače od drugog dela sedmice. Slobodni Jarčevi – s jedne strane, neko vas privlači. S druge – postoji strah, nesigurnost – možda se bojite da se opet ne opečete.

Posao

Pomalo vas je prethodni period umorio. Ok, vi ćete se istinski truditi da date sve od sebe na poslu i bićete maksimalno odgovorni kada su obaveze u pitanju – ali se vidi da niste baš „svoji“ u potpunosti, malo su vam misli raštrkane, umorne, teže vam je da se fokusirate. Osim toga, verovatno postoji neka obaveza ili dogovor koji nikako ne uspevate da rešite ili pokrenete na pravi način. Ova nedelja će proći tako kako će proći, od sledeće ćete vi imati mnogo više volje i energije, a i rešenja će doći.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro.

 



VODOLIJA

Hrana

Stvarno bi bilo fino da se malo uvedete u red kada je ishrana u pitanju. Ili preskačete obroke…ili jedete za trojicu.  Neophodni su vam raznovrsni, ali količinski umereni obroci.

Ljubav

I kod pripadnika vašeg znaka važi ono – i dobro je, a i nije. Ili idete maksimalno u aktivnosti, strasti…ili idete u razvlačenje, dosadu. A možda vam se neće svideti ni to što je partner odredio sebi neke druge prioritete, a vas stavio na drugo mesto. Nećete se svađati, ali ćete se smoriti. Veći deo nedelje vam je tako šaren, nestabilan – ali od pred kraj sedmice će se situacija ipak malo popraviti. Slobodne Vodolije – uhvatite prijatelje pod ruku i pravac na zabavu, uživanje, provod. Nemojte mnogo da razmišljate zašto vam „simpatija“ nije odgovorila odmah, već nakon par sati. I nemojte da bauljate po prošlosti.

Posao

Što se finansija tiče – ili ćete se stisnuti maksimalno i prebrojavati svaki čas….ili ćete se razbacivati a posle žaliti što ste bili tako široke ruke. U svakom slučaju – finansije su vam možda stabilne – ali vi niste. Kada je posao u pitanju – koliko god budete mogli da razvučete da ne radite ništa – to ćete i učiniti. No, kada ste svesni da neke obaveze morate završiti – to ćete i učiniti. Bez mnogo elana, ali pedantno i odgovorno. Jača poslovna problematika će vas uglavnom zaobilaziti u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mogli biste nešto da promenite po pitanju ishrane, ništa vam ne bi falilo.


 

RIBE

Hrana

Otvorio vam se apetit za slatkiše – svaki čas rondate po frižideru I gledate šta biste mogli da pojedete, da malo život zasladite….Za to vreme, konfekcijski broj raste…a vi se nervirate, I tešite hranom I dalje.

Ljubav

Početna faza sedmice koja je pred nama vam je onako, malo bezveze….nešto se voljena osoba i vi ne kopčate baš najbolje, nešto ste mi oboje nervozni, komunikacija vam nije sjajna i verovatno se nećete razumeti „iz prve“. Može ova energija da se preokrene, ali ćete oboje morati da se potrudite. „Suve“ reči će vas grebati oboje – zato unesite više emocija, sada vam je potrebno da osetite bliskost i pripadanje. Slobodne Ribe – ne bi trebalo žuriti i zatrčavati se. Ne bi trebalo ni donositi zaključke o osobi koja vam se dopada. Ukoliko ste sa nekim ostvarili kontakt i dopada vam se, a cela priča počinje da „baguje“ – malo sačekajte. Možda taj neko zaista nije vredan vašeg truda….a možda treba pustiti vreme da odredi.

Posao

Praznici će doći i proći….ali će vama izgledati da su nešto mnogo kratko trajali. Jer, ovih dana će vas posao baš hteti. Doduše, vi biste verovatno voleli da vas taj isti posao malo zaobiđe – ali bojim se da nema ništa od toga. Ukoliko niste spojili praznike – eto vama rmbanja koliko vam duša ište. A ono što se mora – nije teško (lažu, teško je – to vi najbolje znate). U svakom slučaju – vi ćete prionuti na obaveze, usput se saplićući – malo zbog vaše nefokusiranosti, a malo zbog drugih osoba i okolnosti.

Zdravlje

Malo ćete biti nervozni, ali vam je zdravlje prilično stabilno.


POSNI recepti OVDE.



Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>