Region

Svet

Milan Milošević: Nudili su da mi poklone dete!

Voditelj Milan Milošević nedavno je javno progovorio o svojoj želji da postane otac. To mi je neispunjena želja iskreno...  Nudili su da mi poklone dete!

 Milan Milošević: Nudili su da mi poklone dete! Screenshoot/Instagram




Milan smatra da je propustio priliku da postane otac u mlađim godinama i da mu je žao što nije iskoristio tu šansu. Ipak, ističe da bi voleo da se ostvari kao otac i da je taj osećaj nešto što ga ispunjava. 

Otkriva da dobija ponude od žena da mu rode dete uz finansijsku nadoknadu, te da bi možda razmotrio tu opciju do kraja 2024. godine.


"Najveća greška mi je što nisam kao mlađi postao otac, jer sada je kako stvari stoje već kasno. To mi je neispunjena želja iskreno, jer sada mi ni razmišljanja nisu ista kao sa 23, 25 pa i 30 godina... Znam da bi bio savršen otac, a ne zato što je moj pokojni otac zakazao u toj ulozi, već jednostavno to je tako i taj osećaj me ispunjava svaki put kada uzmem dete mojih prijatelja i svoje naručje." - priča Milošević.








"Marija Šerifović se nakon mnogo neuspelih pokušaja odlučila za surogat majku, koliko sam mogao da pročitam u medijima i podržavam to. Ja imam mnogo ponuda od žena da mi rode dete bez ikakvih obaveza uz naravno finansijsku nadoknadu, pa ko zna videćemo. Možda se i odlučim do kraja 2024. godine za taj korak. Meni su nedavno nudili da mi poklone dete od tri godine. Želja mi je da imam dete, a još ako bi to bila devojčica, bilo bi to najlepše osećanje na svetu." - priča Milan Milošević za Blic.


Milošević ističe radost koju oseća provodeći vreme s decom svojih prijatelja i naglašava posebnu emotivnu vezu s njima. Iako izražava želju da postane otac, priznaje da nedavno dobio ponudu da mu poklone trogodišnje dete. 


Posebno ističe svoju želju da postane otac devojčice. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>