Style

Ljubav

Nedeljna astrološka prognoza: Nije lako, otvorite oči i slušajte srce!

Ova nedelja nije laka, jer traži da otvorimo oči i slušamo srce, ali svoj osećaj jer posebno može biti uzburkanih vesti, događaja i napetosti koja se oseća uveliko… Nedeljna astrološka prognoza dan po dan...

Nedeljna astrološka prognoza: Nije lako, otvorite oči i slušajte srce! Svet Plus





Astrolog Nataša Paunovski želi vam srećne praznike i donosi astro prognozu za svaki dan u nedelji koja je ujedno i poslednja u ovoj 2023. godini:



PONEDELJAK, 25.12.2023

Srećan Božić, sva ispunjenja!

Mesec danas neće imati bitnije aspekte, ali nedelju počinjemo ipak sa srećnim trigonom izmedju tranzitne Venere u znaku Škorpije i R Neptuna na 24 stepenu koji može povećavati romantiku, maštu, slučajne susrete, inspiraciju, kupovinu/ dobijanje poklona, ali zaljubljivanje. Molitve mogu pozitivno uticati na ljubav/ zdravlje. Jaka potreba da se povežete na duhovnom nivou, da budete saosećajni i humani.Ovo je odlično vreme za donacije i pomoć slabijima. Vreme jake emotivne telepatije, gde se slični spajaju. Jaki snovi povezani sa emocijama.



UTORAK, 26.12.2023

Kontakt Meseca sa Mesečevim čvorovima može pokrenuti bitne razgovore na temu partnerskih odnosa, ali velike političke nemire u toku današnjeg dana. U toku prethodnih dana smo gledali prilično dramatičnu situaciju posle izbora. Uticaj R Merkura ali nastupajućeg Punog Meseca može pojačavati gnev i nervozu na ulicama. Kontakt Meseca i Mesečevih čvorova može doneti i važna lična iskustva, ali karmički proces isceljenja kroz emotivne odnose.

Opozicija Mesec/ Mars od 3h posebno može povećavati i dalje nesrećne situacije na polju saobraćaja. Opreznost vozačima, a ovo vreme može povećavati tuče, nervozu ili napete situacije. U povećanju upale disajnih organa.

Kvadrat Mesec/ R Neptun oko 7am – preosetljivost, konfuzija, maglovitost u odlukama, teško ustajanje, haotičnost ili neorganizacija, vreme psihološke osetljivosti.

Mesec u Blizancima u opoziciji sa R Merkurom u Strelcu posebno pojačavaju probleme u komunikaciji, uredjajima, okruženju, saobraćaju, papirologiji, problem u razumevanju, pisanju, ali mentalnu napetost i nervozu. Opreznost u donošenju odluka! Moguće i nepovoljne vesti.Kolaps, štrajkovi, problemi sa taksijima i javnim prevozom, osetljivost kroz škole, granice i putovanja.


Od 16:16 Mesec prelazi u znak Rak. Biće u praznom hodu.Može do 21 nositi preosetljivost i sentimentalnost ali jaku povezanost sa prošlošću i pojačanu nostalgiju. Ipak, Mesec je u svom domu i može pokrenuti kućne poslove, ušuškanost i potrebe i emocije koje usmeravamo prema najbližima. Uticaj trigona izmedju Meseca i Saturna u večernjim časovima donosi mir, stabilnost, poverenje i olakšanja, mudrije odluke i dobro vreme za odmor.

R Merkur u znaku Strelca u polusekstilu sa Venerom donosi i ležernost, potrebu za opuštenošću i zadovoljstvom. Večernji časovi mogu doneti više razumevanja ili ispravke.










SREDA, 27.12.2023

Poslednji Pun Mesec u znaku Raka na 4 stepenu budi prošle emocije, jaka osećanja, suze, ali i iskrenost i zaokruživanje ove godine.Nazvan Hladan Mesec jer ovo je doba godine kada se hladan vazduh slegne, a noći postaju duže.Mnogi ga zovu predbožićnim ili Mesecom dugih noći.Po našem vremenu Pun Mesec u 1:34am. Može pokrenuti posebno zbog zbunjujućeg aspekta retrogradnog Merkura i retrogradnog Neptuna i kradje, štete, porodične drame i teške situacije.Pokušajte da slušate svoju intuiciju, i da se okrenete ličnom duhovnom razvoju. 


Opreznost sa porocima i energetski teškim osobama!

Ovaj Pun Mesec je pozitivan za plodnost i začeće. Ipak, mogli bi ga više osetiti kardinalni znaci, posebno Rakovi, Jarčevi, Ovnovi i Vage. U toku ovog Punog Meseca biće mnogo zabluda, laži, manipulacije, a ako nešto potpisujete ili obećavate, dobro proverite sve, jer kvadrat Merkur Neptun može biti veoma negativan. U povećanju trovanja, poplave i samoubistva. Posebno treba izbegavati teorije zavere ili pripadanje nekim sumnjivim grupama! Kolektivno izuzetno osetljivo vreme suočavanja sa prošlim problemima!

Ono što može doneti zaštitu u toku ovog Punog Meseca je trigon izmedju Sunca iz znaka Jarca i R Jupitera iz znaka Bika, kao i sekstil Mesec/ R Jupiter koja može uticati na zastitu( ako postoji problem, da je resiv), kao i može doneti povećanje finansija, podrške iz inostranstva, kao i blagostanje u dnevnim aktivnostima.









ČETVRTAK, 28.12.2023

Konjukcija R Merkura i Marsa iz znaka Strelca na 24 stepenu može povećavati verske sukobe, ali velike tenzije. Može biti pojačanih svadja, nemira, tenzija, kritika. Ovaj aspekt pojačava direktnost i brzinu misli, ali može doneti nepromišljene odluke, brzopletost i upadanje u probleme. 

Dobro  procenite situaciju, jer ovog dana imamo izuzetno nezgodan kvadrat izmedju Marsa i R Neptuna koji može doneti zavere, obmane, manjak fizičke energije, nerealna očekivanja, pogrešne lekarske dijagnoze, ali veća lična očekivanja. U povećanju strahovi, napadi panike, ali kolektivno vrlo napeta situacija. Pokrenite fizičke aktivnosti, mir i izbegavajte rizike!

Mesec u Raku u povoljnom aspektu sa R Uranom i trigonu sa R Neptunom ipak može doneti odličan dan za kreativne poslove, inspiraciju, sreću preko doma i najbližih prijatelja. Može ipak bez obzira na izuzetno negativan energetski dan, ipak biti i nekih olakšavajućih vesti.Vreme pred ponoć i ulazak u naredni dan može nositi ljutnju, destrukciju i povredljivost.




PETAK, 29.12.2023

Mesec prelazi u vatreni znak Lav od 1:25am.Njegov kvadrat sa R Jupiterom donosi da se ceo dan možemo puno trošiti, ali i možemo biti skloni da preterujemo u željama, finansijskim troškovima. Nekakav vid umerenosti i strpljenja je potreban u većem delu dana.

Venera u znaku Škorpije u sekstilu sa Plutonom iz znaka Jarca donosi odlično vreme da testirate nečiju ljubav/ prijateljstvo. Iako emocije ove nedelje mogu biti u porastu, ipak za one koji ulaze u nove veze, može biti mnogo idealizacije, ali loše procene. Možete biti ubedljivi ili rešiti neki veći finansijski problem. Fizička privlačnost povećana u emotivnim odnosima.

Venera ulazi u znak Strelac od 21:25 ( do 23.01.2024.) vreme idealizma, zaljubljivanja, potrebe za slobodom i novim iskustvima.








SUBOTA, 30.12.2023

Kasni popodnevni i večernji časovi mogu doneti dobre vesti i bolje raspoloženje, ali bolje aspekte preko polja putovanja, druzenja i dnevnih aktivnosti.

Prvi deo dana praćen kvadratom Mesec/ R Uran može doneti puno stresa, napetosti, prolazne ljutnje i naglih reakcija. 







NEDELJA 31.12.2023

Jupiter od 3:42 kreće direktno sa 5 stepena znaka Bika. Njegov direktni hod može vam pomoći da otkrijete nov smer svog života, ali stvari koje vas čine zadovoljnijim.

Rani jutarnji časovi prilično aktivni, pa za mnoge od vas proslave mogu krenuti ranije ili priprema novogodišnje hrane i dekoracije.

Mesec prelazi u znak Devicu od 12:54 u praznom hodu do 19:30. Može da postoji sklonost da upravo u poslednjem danu ove godine stvari koje ste planirali krenu u drugom pravcu. Može biti nerviranja oko sitnica, kvarova poslednjeg dana ili napetosti oko tačnosti, sitnica. Pokušajte da dišete i ne padate u pesimizam, pokušajte da unesete nadu i veru, ali strpljenje.

Vreme pred doček može nositi manje brige, kašnjenja, suze, emotivne probleme i lošu organizaciju. Međutim, ne dozvolite da vam iko i išta pokvari predstojeće praznike!

Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>