Region

Svet

Vatra stiže u Novi Sad i Beograd! (VIDEO)

Nakon tehničkih problema zbog kojih je datum koncerta popularnog hrvatskog benda Vatra pomeran čak dva puta, treća sreća im se smeši! Vatra stiže u Novi Sad i Beograd!

Vatra stiže u Novi Sad i Beograd! (VIDEO) Foto: Matija Turkalj




Sada je definitvno, Ivan Dečak zajedno sa svojom grupom Vatra KONAČNO stiže 21. decembra u novosadski klub Gerila, a dan kasnije, 22. decembra Vatra će održati koncert i u beogradskoj Zappa Bazi. 

Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti na ovim koncertima očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine i više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada.

Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.








„ Svuda dolazimo raširenih ruku sa velikim osmehom, tako ćemo i u Novi Sad i Beograd. Sviđa nam se sloboda kojom odiše srpska pubika. Nakon što nas je prerano napustio moj dragi prijatelj i muzički saputnik Massimo Savić, odlučio sam u dogovoru sa bendom, uz „Nama se nikud ne žuri“i „Mali krug velikh ljudi“, pesme koje sam pisao za Vatru i Massima, u Novom Sadu i Beogradu izvesti i ponešto iz Maxove ranije faze. Navratite stoga u Gerilu i Zappa Bazu, između ostalog i da slavimo život mog dragog prijatelja i velikog umetnika Massima Savića.“ – izjavio je Ivan Dečak.


Ulaznice su u prodaji u OGRANIČENOM broju i dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online za Novi Sad - Gerila Bar OVDE.


Ulaznice kupljene za 21. april i za 27. maj za koncert u Domu kulture NS, VAŽE i za novi datum.


Ulaznice su u prodaji u OGRANIČENOM broju i dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online za Beograd - Zappa Baza OVDE.




Napomena: 

Ulaznice kupljene na prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online za koncert Vatre koji je bio zakazan za 20. april u Zappa Bazi NE VAŽE za novi datum, dok ulaznice takođe za 20. april kupljene u Zappa Bazi VAŽE za novi datum, a ulaznice kupljene za 27. maj za koncert u Zappa Barci VAŽE i za novi datum.

Za oba koncerta ulaznice su za STAJANJE!






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>