Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 17. decembra do 24. decembra  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Ova nedelja donosi Vagama nova dešavanja u ljubavi, Škorpijama ljubomoru i posesivnost, Strelčevima mnogo obaveza, a malo vremena za sve...



VAGA

Hrana

Umete da ugodite sebi, mada ćete se truditi da ne pređete granice koje ste postavili. E sad, koliko će to biti uspešno, to ćemo videti – evidentno je da vam cela sedmica donosi lepa, slatka I slana iskušenja.

Ljubav

Vaša osećanja su vrlo intenzivna i šaltaju od duboke zaljubljenosti i strasti pa sve do ljubomore i besa. Zato je sada u odnosu sa partnerom potrebno više lepih tema i dešavanja – onih koje donose osmeh, pozitivnost i dobru energiju. Potrebno vam je da ne budete statični, već aktivni – da izlazite, družite se, odete na kraći put – da biste lakše izašli na kraj sa povremenim negativnim promenama raspoloženja, teskobom ili stresom – koji mogu posebno kod vas biti prisutni. Slobodne Vage – bićete skloni potezima koji su neuobičajeni za vas – bilo da je to kontakt sa bivšim partnerom (iako ste rekli „nikad više“), bilo da je to ulazak u avanturu, flert ili vezu sa nekim potpuno drugačijim od vaših dosadašnjih partnera.

Posao

Poslovna sedmica u kojoj će vas dešavanja često činiti nervoznim I napetim – bilo da tenzija postoji zato što se neke situacije, dogovori, papirologija razvlače, otežu I kasne – bilo da vas saradnici iritiraju promenama u poslednjem trenutku. I pored svega sa čime morate da se borite ovih dana – ipak ćete sa puno volje I energije “gurati napred” I uglavnom uspevati da završite ili rešite ono što vam je od važnosti. Novčani tokovi u ovom periodu su sa velikim oscilacijama – zarade I troškovi se “jure”.

Zdravlje

Virusne I bakteriološke infekcije, a moguće su I povrede.




 

ŠKORPIJA

Hrana

U jednom trenutku ste odmereni, čak restriktivni kada je ishrana u pitanju. U drugom pak sednete i ne ustanete dok ne počistite sve što je ispred vas. Pažljivije birajte namirnice, uvedite se u neki red I držite ga se.

Ljubav

Neki čudni dani su pred vama, a da li će dešavanja skrenuti u pravcu ljubavi I strasti ili pak nervoze, sukoba (pa I naglih odluka koje mogu prilično uzdrmati neke veze, čak Ih I prekinuti) – zavisiće na prvom mestu od vas. Možete vi u ovom periodu biti naglašeno tvrdoglavi, teški, komplikovani – a ni strpljenje I tolerancija vam baš I neće biti jača strana. Ljubomoru I posesivnost, kao I reakcije koje proizilaze iz istih stavljam na poslednje mesto – jer se nadam da ćete umeti da “podignete ručnu” I ne napravite dramski igrokaz od svoje veze. Slobodni – strasti koliko vam srce I duša ište. Stabilnosti I trajnosti – pa I ne baš.

Posao

Koncentracija vam je trenutno „nula bodova“ pa su svaka obaveza i zadatak zahtevni po vas – jer ili ne slušate sagovornika, ili se ne razumete sa njim ili jednostavno – ne uspevate da se skoncentrišete i posvetite onome što radite. Takođe, svaka sitnica vam odvlači pažnju pa je izvesno da ćete neke stvari završavati ili u poslednjem trenutku….ili ćete probiti rokove. Oni preko puta vas vas iritiraju, ali ni vi niste „cvećka“ jer ste napeti i brzo odreagujete na ono što doživljavate kao kritiku ili provokaciju.

Zdravlje

Ne baš bajni energetski nivo. Osetljivost na prehlade I infekcije urinarnog trakta.



 

STRELAC

Hrana

Nećete voditi računa o tome šta jedete i kada jedete – uživaćete u hrani onda kada vam se i koliko vam se hoće. U prevodu – eto vama viška kilograma očas posla ako ne promenite nešto.

Ljubav

Vi lično ste dosta napeti I možete neke situacije sa partnerom doživljavati drastičnije nego što to one zaista jesu. Takođe, neke od vas pomalo muče talasi ljubomore (sa razlogom ili bez). To može kod vas proizvesti potrebu da odreagujete naprasito – a situaciju definitivno nećete poboljšati na taj način. I dalje vam se preporučuje da donosite pozitivnu energiju u odnos I da više stavljate fokus na ono što je dobro u vezi. Strasti sada više nego funkcionišu – igrajte na tu “kartu”. Slobodni – period u kojem možete da se igrate, zabavite, flertujete – ne opterećujte se razmišljanjima, samo uživajte.

Posao

Više se fokusirajte tokom dogovora, papiroloških pitanja ili tokom završavanja obaveza – lako je sada propustiti neki mali, ali važan detalj – a posle ćete morati da ga ispravljate, gubite vreme I rešavate. Koliko god biste vi želeli da požurite – sada zaista važi “preko preče, naokolo brže” – pa se učite strpljenju u ovim danima. Cela sedmica vam donosi višak obaveza a manjak vremena I kvalitetne komunikacije sa saradnicima – što je do vas, rešavajte a što je do drugih – neka ide kako ide.

Zdravlje

Imunitet je daleko od sjajnog – odmarajte se, hranite pravilno, čuvajte sebe.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!








JARAC

Hrana

Nećete biti neumereni, već ćete jesti sa većim zadovoljstvom i više uživati u hrani. Neki od vas će pojačati i slatkiše, ali obzirom na to da vam se ovo retko dešava….neće biti posledica po vašu kilažu….

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je tokom ove nedelje podložan većim oscilacijama. Razlog za promenljiva raspoloženja u vezi može ali i ne mora biti sam odnos između vas dvoje. Ukoliko nemate dileme po pitanju partnerstva u kojem ste, već vas muče neke druge životne situacije – onda se potrudite da to ne utiče u većoj meri na vas dvoje. Ako vas pak baš nešto po pitanju vašeg partnerstva muči – teško je da možete dobiti odgovore povlačenjem u tišinu. Slobodni Jarčevi – analizirate prošlost po pitanju ljubavi, razmišljate o tuđim, ali i o svojim greškama. Kao što je vrlo moguć kontakt sa bivšim partnerima, isto tako vam se otvaraju dobre šanse za nova i uzbudljiva emotivna interesovanja.

Posao

Poslovna dešavanja su nešto sporija, što vam povremeno može izazivati nervozu. Takođe, neke svoje ideje ili planove trenutno ne uspevate ili ne možete zbog okolnosti (ili manjka podrške) da pokrenete. Ne žurite, ostavite sebi dovoljno vremena da o svemu još jednom razmislite – a prilika za pokretanje I promene će biti, ali od drugog dela januara. Može vas iritirati što neke dogovore ili papirološka pitanja ne možete da obavite u onim rokovima koje ste sebi odredili. Neplanirani troškovi vam odnose novac.

Zdravlje

Povrede, hronične tegobe, osetljiv respiratorni sistem.

 



VODOLIJA

Hrana

Vaš će apetit dosta varirati u ovom periodu. U suštini, zavisiće od vašeg raspoloženja, a ono će biti promenljivo u sedmici koja je pred nama. Preporučuje vam se više citrusa, zbog imuniteta.

Ljubav

Neće vam ova sedmica baš ići na ruku kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Obaveze su naglašene kod oboje, raspoloženje vam je promenljivo, a može se dogoditi da partner bude I u zdravstveno ili energetski nešto lošijoj fazi. No, postojaće svakako situacije koje će vas “čupati” – strasti su I dalje jake, a postoji prostor I da to zajedničko vreme (ne baš puno) provedete u aktivnostima koje vam prijaju, bilo da ste sami vas dvoje ili sa prijateljima, u nekim društvenim aktivnostima. Slobodne Vodolije – period za društvenost, igru I zabavu – nema baš puno prostora za pokretanje “ozbiljnih” emotivnih priča.

Posao

Mentalno ste dosta istrošeni, a verovatno imate I gomilu nerešenih pitanja ili briga koje stalno motate po glavi – što baš I ne doprinosi nekom posebnom vašem angažovanjem. Zato ćete funkcionisati “na preskok” – sa oscilacijama I po pitanju fokusa, ali I rezultata. Ova nedelja jeste naporna po vas, ali ne znači da njenim rezultatima nećete biti zadovoljni – posebno po pitanjima finansija. O troškovima nećemo da pričamo, tu odavno već sve znate. Razgovor sa nadređenima vas može iznenaditi.

Zdravlje

Mentalna I fizička istrošenost.

 



RIBE

Hrana

Raspoloženje vam početkom nedelje baš i neće biti neko naročito, što će u velikoj meri uticati na vaš apetit i oscilacije u njemu. No, kako se budemo bližili kraju sedmice, osećaćete se bolje.

Ljubav

Neki napeti momenti ili nerazumevanje postoje između partnera I vas tokom ove sedmice. Oboje ste preosetljivi I promenljivih raspoloženja – ne mora ovo da se automatski vezuje za vaš odnos, mogu vam I druge životne situacije (ili osobe) “ulivati” nervozu –ali je bitno da tu nervozu ne pretvorite u raspravu ili tenzičan odnos između vas dvoje. Bolje je da ovo vreme iskoristite I napravite planove za praznike. Slobodne Ribe – vrlo dinamična I aktivna nedelja je pred vama. Mogućnost za više kontakata sa potencijalnim novim (ili čak bivšim) partnerima. Takođe – izlasci I novi planovi sa prijateljima.

Posao

Neki dogovori, situacije, obaveze – jednostavno neće ići kako je planirano. Ne mora da znači da je to automatski loše, ali znači da je potrebno prilagoditi se svakoj situaciji koja se postavi pred vas. Imaćete važne pregovore ili sastanke – njihova realizacija teško da će moći da bude odmah, ali tokom januara meseca je više nego ostvariva. U poslovnim odlukama, ali I u kontaktima sa saradnicima – vodite se razumom, logikom, praktičnošću – a ne osećanjima. Troškovi vas jure (a I stižu) u ovoj sedmici.

Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja od drugog dela sedmice.

POSNI recepti OVDE.



Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>