Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 17. decembra do 24. decembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Horoskop za ovu nedelju Ovnovima savetuje da vode računa šta rade kada je ljubav u pitanju, posebno ako su zauzeti, Lavovima donosi ulaske u tajne veze, Devicama potencijalne nove osobe koje su slične ili nude isti tip odnosa kroz koji su već prošli.




OVAN

Hrana

Promene u ishrani pozitivno bi se odrazile I na to kako se osećate, pa i na vaš imunitet. Svakako bi vam više prijala lagana hrana, ali ne znam koliko je to izvodljivo u ovim zimskim i pretprazničnim danima.

Ljubav

U nekom ste baš baš opuštenom fazonu ovih dana, pa gledajte da iz te opuštenosti u kombinaciji sa avanturističkim duhom koji vas „voza“ – ne zabrljate. Ovo posebno važi za zauzete Ovnove koji lako mogu ući u simpatičnu komunikaciju i „bezazleni“ flert sa nekim – a to se u narednih desetak dana lako može pretvoriti u golemo iskušenje. Držite se vi „regularnog“ partnera – ionako će vam tokom ove sedmice odnos biti „prošaran“ – red džapanja, red strasti. Kod slobodnih se ljubavne vatre i vatrice vrlo lako „pale“ – novozapočete veze više mirišu na uzbuđenje, zabavu i avanturu, na nešto stabilno baš i ne.

Posao

Protrčaćete kroz ovu nedelje u prilično brzom tempu. Od samog početka nedelje ćete shvatiti da je to trka sa preponama, a usput ćete se malo boriti i sa vetrenjačama. Neki dogovor će izgledati kao totalno ostvariv, pa neostvariv i maltene nemoguć – pa će se opet pronaći rešenje ili „rupa u zakonu“ da se stvari ispeglaju i zaključe. Nemojte da se iznenadite ako budete uspevali iz drugog, trećeg, petog pokušaja – sada ništa ne ide lagano. Neka saradnja koju ste otpisali, ponovo se pokreće.

Zdravlje

Dosta se energetski trošite, imunitet nije sjajan.

 



BIK

Hrana

Skloni ste gurmanlucima I pojačanoj upotrebi začina. S druge strane – vaš probavni sistem vam s vremena na vreme šalje signale da ne preterujete. Mogli biste da pokušate.

Ljubav

Osećanja će vam ovih dana biti duboka, intenzivna i snažna – ali i nestabilna, pa možete varirati u svojim ponašanjima i u odnosu sa voljenom osobom. Bićete nešto više posesivni i u malo dramatičnom raspoloženju, pa samim tim i skloni naglim izlivima i strasti, ali i fazama zvanim „sve ili ništa“. Period solidne komunikacije sa partnerom je i dalje aktuelan – razgovori će doneti razumevanje i mir. Slobodni Bikovi – neko vas može pokrenuti – energetski, adrenalinski, strasno i uključiti vam sve alarme i lampice. Iznenadna dešavanja u ljubavi će vam prijati, probuditi vas. Dajte sebi priliku da uživate.

Posao

Ovo je pomalo izazovna sedmica za vas. U nekom ste nestrpljivom I ne baš taktičnom fazonu ovih dana – a suočavaćete se sa situacijama I sa osobama koje vam razvlače živce zastojima, kašnjenjima, netačnim informacijama ili pak kojekakvim papirološkim brljotinama. Pokušajte da budete fleksibilniji (koliko je to u vašoj moći) I da se prilagodite – usput rešavajući situacije u hodu. Nije dobar trenutak za bitne odluke, pa ih izbegavajte – pogotovo one koje donosite u momentima kada ste impulsivni ili tvrdoglavi.

Zdravlje

Stresan period koji se može odraziti kroz slabiji imunitet.

 



BLIZANCI

Hrana

Blizanci mogu biti u nekom napetom I nervoznom stanju. Takva stanja dođu I prođu, ali bi mogla doneti da frustracije “davite” hranom. Izbegavajte mesne prerađevine, neće prijati vašem stomaku.

Ljubav

Em imate sto I jednu situaciju u svakodnevnom životu koja vas izuva iz cipela I nervira, em vas I u partnerskom odnosu stalno nešto “žulja” po mozgu I svaki čas preispitujete reči, postupke, vraćate se u prošlost I iznova “kopate”. S druge strane, ni partner nije cvećka ovih dana – raspoloženja su mu promenljiva, povremeno čudna – I negde je I normalno što vam srce nije na mestu I u miru. Koliko god to delovalo teško – razgovori će popraviti situaciju. Slobodni – mogu se pojaviti nove I inspirativne osobe za vas – ali je pitanje koliko ste vi sada spremni I otvoreni za nešto novo, a koliko “ronite” po prošlosti.

Posao

Atmosfera u radnom okruženju baš I neće biti za poželeti – svi su nešto neurotični, isključivi, sa čudnim ponašanjima – a I vi ćete biti skloni da “lupite, pa ostanete živi”. Komunikacijski I saradnički odnosi su definitivno izazovni ovih dana – ako je to ikako moguće – budite strpljiviji, razumniji I tolerantniji od drugih. Brzina I tempo dešavanja koji jačaju udružiće se sa preprekama I tehničkim problemima – pa su izvesni zastoji u najnezgodnijim mogućim trenucima. Rešivo je, ali će vas opteretiti.

Zdravlje

Mrljavo – odmarajte, hranite se zdravije, krećite se. Prehlade I infekcije lako dolaze.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!









RAK

Hrana

Sada se možete malo “tešiti” hranom, pogotovo u noćnim satima – a ovo će samo pojačavati apetit. Pokušajte da se tešite voćem I povrćem a ne grickalicama, slatkišima I masnom hranom.

Ljubav

Nešto ste više osetljivi ovih dana, osećanja su vam intenzivna i snažna – pa ćete ih lako pokazivati partneru i „davati sebe“ u odnos, ali ćete isto tako lako imati i po neki neprijatni „pad“ – jer ćete previše lično shvatiti partnerovu trenutnu okupiranost drugim stvarima i nemogućnost da vam u celosti posveti svoje slobodno vreme. Na sreću – potreba za ljubavlju i bliskošću je sada jača, pa ćete na jednostavan način razrešiti trenutne nezgodne situacije. Slobodni Rakovi – interesantni kontakti kroz druženje i prijatelje, preko društvenih mreža, pa čak i kroz posao. Potencijalni susret/kontakt sa bivšim partnerom u drugom delu sedmice.

Posao

I u ovoj će sedmici postojati napetost, žurba, pa čak i poneki burni momenat sa saradnicima i kolegama. Povećanu energiju koja sada postoji kod vas bolje usmerite u motivaciju, produktivnost i posvećenost onome što radite – nego na nervozu oko svega i svih. Obaveze pred vama nisu jednostavne i traže dosta odgovornosti i fokusiranosti, pa se potrudite da ne pravite greške. Moguća je obnova saradničkog odnosa iz prošlosti. Informacije ili papirologija koju čekate – stižu u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Prehlade.

 

LAV

Hrana

Ne činite sebi dobro navikama koje ste u prethodnom periodu usvojili. Uopšte nije važno da li je u pitanju neredovna ishrana, konzumiranje određenih namirnica u većoj meri ili konstantno grickanje – trenutak je kada ovo možete promeniti.

Ljubav

Neke će se situacije u vašim emotivnim relacijama odvijati u ovom periodu lakše, neke će I dalje bagovati. Emocije će biti duboke, a strasti više nego prisutne – I to je ono što je dobro. Ono što će donositi otežanje je povremena obostrana tvrdoglavost, ali I opterećenosti kroz porodicu ili posao. Iskoristite dane vikenda da se opustite, odete negde I provedete više vremena zajedno. Slobodni Lavovi – mogućnost ulaska u tajne, neobične, naglašeno strastvene ili pomalo “čudne” veze. Takođe, sledi vam neki povratak u prošlost – bilo na vašu inicijativu, inicijativu ex partnera ili potpuno slučajno.

Posao

Obratite više pažnje na dokumentaciju – lako možete zaturiti bitan ugovor i naći ga tek iz nekog trećeg ili četvrtog preturanja po stolu, fiokama, u arhivi. Ova vam sedmica može doneti da se ne „čujete“ istinski sa sagovornikom – već da svako od vas ima svoju interpretaciju rečenog. Zato obratite pažnju na ono što dogovarate. Proverite ono što ste odradili u prethodnom periodu – vrlo je moguće da ste nešto propustili ili napravili grešku. Novac će vam odlaziti ili na kuću i porodicu….ili na uživanje i provod.

Zdravlje

Prehlade, meteoropatske tegobe. Stariji – kosti, zglobovi.

 


DEVICA

Hrana

Jedite ono što volite, ali pokušajte da budete umereni I odmereni. Još uvek je kod vas prisutna neka “nervoza” u stomaku I povremeni problemi sa varenjem. Uzimajte više tečnosti, naročito čajeva.

Ljubav

Vrlo lako, ali I prilično nervozno reagujete u ovim danima – sve vas može iziritirati, žacnuti, ubosti u mozak – i vaša će reakcija biti momentalna i ne baš u skladu sa situacijom. Merite malo svoje reči i postupke (ne hvatajte se za sitnice kao da vam život znače) , ne donosite nepotrebnu nervozu i tenziju u partnerski odnos. Bolje je da isplanirate neku zajedničku akciju, druženje, putovanje….ili da uživate u strastima. Slobodne Device – retrogradno kretanje vašeg vladara kroz polje ljubavi, kao i naglašen sektor prošlosti – može vas „voziti“ unazad kroz razmišljanja o starim ljubavima, ali isto tako može vratiti nekog od njih u vaš život. Takođe, potencijalne nove osobe su slične ili nude isti tip odnosa kroz koji ste već prošli.

Posao

Čas će sve funkcionisati “pod konac” I kako treba, čas nećete uspevati da se organizujete I završite na vreme obaveze – jer će I okolnosti, ali I saradnici biti pomalo haotični I samo vam odmagati. I kod vas postoji dosta nervoze, pa vas neke osobe mogu lako izbaciti iz takta – pokušajte da ne pokvarite odnose koji su vam od važnosti. No, I pored ovih situacija sa kojima ćete morati u hodu da izlazite na kraj – suštinski vaši rezultati neće biti ni malo loši. Pritom se misli I na finansije, koje mogu biti baš solidne.

Zdravlje

Imunitet I na dalje nije sjajan, a starije Device mogu imati aktivaciju hroničnih tegoba.

POSNI recepti OVDE.



Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>