Region

Svet

Goca Tržan otkrila zbog čega se često svađa sa mužem!

Pevačica Goca Tržan otkrila zbog čega se često svađa sa mužem Rašom. Uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko...

Goca Tržan otkrila zbog čega se često svađa sa mužem! Screenshoot/Instagram





Goca priznaje da ne ume baš racionalno da raspolaže novcem ali da je u tome gori od nje, njen partner Raša Novaković:



"Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. 

Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno."
. ispričala je pevačica pa se osvrnula na to zbog čega je srećna što ima takvog muškarca pored sebe:









 "Ja iz babe u devojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu."




Ono oko čega se najviše svaša sa mućem je posao:


"On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vreme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno." - ispričala je Goca Tržan za Star.
 

Metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku! Salo nestaje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>