Svet

Region

Elizabet Harli od sina napravila ženu! Stiv Bing nije želeo da ga prizna!

Glumica Elizabet Harli od sina je napravila ženu, a njegov otac Stiv Bing nije želeo da ga prizna! Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju.

Elizabet Harli od sina napravila ženu! Stiv Bing nije želeo da ga prizna! Screenshoot/Instagram







Elizabet Harli važi za jednu od najlepših glumica, pa ne čudi što su se muškarci uvek otimali oko nje. Ipak, njen ljubavni život bio je veoma turbulentan, a pratili su je brojni skandali. 


Ona je žena kojoj je bivši dečko iznenada umro, muž joj se obesio, a kolega s kojim je bila u emotinom odnosu, prevario ju je sa prostitutkom. 








Setimo se, Glumac Hju Grant prevario ju je sa prostitutkom. 






Dobila je sina u kratkoj romansi sa milionerom i producentom Stivom Bingom, koji je pre dve godine izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata, a sada je nenadano i prerano preminuo i njen bivši verenik Šejn Vorn.


Ovde nije kraj njenih muka jer ni jednoj majci nije lako kada joj dete zbog nečega pati. Elizabet je doživela da gleda kako njen sin trpi zlostavljanje zbog svog fizičkog izgleda. On je već godinama na meti kritika zbog svog ženstvenog izgleda, a mnogi se pitaju da li je to njegov lični izbor ili je njegova slavna majka od njega napravila ženu.






Majka i sin se isto šminkaju i oblače, fotografišu se zajedno i dele zajedničke fotografije na društvenim mrežema. Mnogi čak komentarišu da je Damijen ženstveniji od svoje majke.








Stiv Bing je odbijao da prizna svog sina Damijan. Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>