Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 11. decembra do 17. decembra  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Ova nedelja Vagama donosi povremenu zbrku na poslu, kod Škorpija su mogući izlivi ljubomore, Strelčevi uživaju u flertu i avanturama...





VAGA

Hrana

Čućete vi svaki savet i preporuku koju vam daju drugi kada je hrana u pitanju…..ali ćete na kraju uraditi baš onako kako je vama po volji i kako vi hoćete. I nećete preskočiti ni jedan slatki ili slani zalogaj.

Ljubav

Slobodne Vage su vrlo aktivne i osvajački nastrojene ovih dana, ali kao da vam osoba koja vam se dopada nekako izmiče taman onda kada ste pomislili da ste stigli do cilja. Želje jesu velike, ali nemate kontrolu nad dešavanjima – komunikacija sa „simpatijom“ kao da usporava ili uđe u fazu zastoja u najzanimljivijem trenutku. Zauzete Vage – imate osećaj da nešto nije u redu, da partner nešto krije od vas. Vaš osećaj ne mora biti tačan, ali vođeni njime – možete imati povremene napade ljubomore ili posesivnosti. Sada su  u igri jake strasti – probajte da se strasno volite, ne strasno raspravljate.

Posao

Neke poslove ili obaveze pokušavate da privedete kraju i ovih dana ćete „juriti vreme“ i truditi se da ne probijete rokove. Povremeno postoji zbrka u poslovnom segmentu i nećete znati gde pre da se okrenete i čemu da date prioritet. Oni sa kojima radite ili sarađujete ovih dana kao da stalno prave greške – dobijate polovične ili zbunjujuće informacije, ne snabdevaju vas dokumentacijom na vreme (ili je ona nepotpuna). Prilagodite se trenutnim okolnostima i pokušajte da se organizujete što bolje možete.

Zdravlje

Ne bi bilo loše da više povedete računa o ishrani. Virusne i bakteriološke infekcije.



 

ŠKORPIJA

Hrana

Mlad Mesec u polju koje vlada I vašom ishranom govori o tome da biste trebali da sagledate navike po ovom pitanju I pokušate da uvedete promene. Bićete slabi na “tešku” hranu I na slatkiše.

Ljubav

Iako dosta toga deluje kao da je u redu i na svom mestu, vama nešto ne da mira. Nešto vas čačka, pitanja se roje u vašoj glavi – pa ćete ovih dana često preispitivati svaku partnerovu reč ili postupak, tražeći skrivena značenja, tražeći možda osnovu da potkrepite svoje sumnje. Mogući su izlivi ljubomore ili neki vid isključivosti i velikih oscilacija raspoloženja – što u prvom trenutku može delovati kao vrlo ozbiljan sukob, ali će se – kad se glave malo ohlade – brzo rešiti. Slobodne Škorpije – nosi vas burna i impulsivna energija, pa vam se u jednom momentu neko može više nego dopasti, da biste već u sledećem na najmanju „grešku u koracima“ druge strane odreagovali distanciranjem i „presecanjem“.

Posao

Teškoće u komunikaciji, teškoće u organizaciji, zastoji u dogovorima, zahtevni razgovori, otežanja po pitanju papirologije, dokumentacije, tehnike. Vi i oni preko puta vas se ovih dana ne kopčate na prvu loptu, kao da različitim jezicima pričate – pa su mogući nesporazumi u početnoj fazi (koje ćete kasnije zajedničkim snagama i angažovanjem otkloniti). Želite neke promene, ali sada nije trenutak za njih – niste sve izanalizirali kako treba a i previše ste impulsivni – učite se strpljenju i čekajte pravo vreme.

Zdravlje

Respiratorni organi su osetljivi. Stariji – hronične bolesti vezane za kičmu, zglobove.

 



STRELAC

Hrana

Ne želite da se odreknete ni jednog uživanja kada je hrana u pitanju, ali treba voditi računa da vaši obroci budu raznovrsni. Ne preskačite namirnice koje baš i ne volite previše, kao što su sve vrste povrća



Ljubav

Oscilacije u partnerskim odnosima su prisutne. Nose vas različite energije – ima onih koje vam uključuju strasti na maksimum, kao i želje da se sa partnerom opustite i uživate…ali ima i onih koje vam donose nervozu, aktiviraju ljubomoru, nesigurnosti, čine da planete za sitnicu. Može u ovim danima postojati manji zastoj u komunikaciji ili nerazumevanje između vas dvoje – pokušajte da to rešavate odmah. Slobodni Strelčevi – pojačana društvenost donosi zanimljive osobe u vaš život – i one koji žele da osvoje vas ali i one koje vi želite da osvojite. Uživajte u flertovanjima, avanturi, strastima.

Posao

U vrlo ste dinamičnom poslovnom periodu – obaveza je puno ali ih vi završavate sa lakoćom (doduše, to tako izgleda onima koji su oko vas – vi najbolje znate koliko energije ulažete da biste sve postigli na vreme). Moguće je manje nerazumevanje sa autoritetima u drugoj polovini nedelje – ne reagujte impulsivno, jer će se ovo brzo rešiti. Neki od vas su  u fazi da žarko priželjkuju promene jer su se na postojećem radnom mestu ili poslovnom projektu „istrošili“. Nije pravi trenutak, strpite se.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije. Umor, problemi sa spavanjem.

 

Brak nije šala, a ova tri muškarca su izuzetno teška za zajednički život!








JARAC

Hrana

Potrebno vam je više južnog voća, od citrusa – limuna, pomorandži, mandarina, pa do banana, ananasa, kivija. Što više vitamina, a možete ih konzumirati i kroz cveklu, šargarepu, crveni kupus.

Ljubav

Nedelja u kojoj strasti mogu zavladati vama, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Zauzeti su ušli u period koji će trajati do kraja januara – u kojem postoji pojačana osetljivost i neravnoteža u partnerskim odnosima – koja bi eventualno neke od vas mogla odvesti i u pravcu tajne veze. Da li ćete doći u iskušenje ili ne – zavisiće od vas. Ovu nedelju bolje iskoristite da rešite sa partnerom zajednički neke teme koje vam „sreću kvare“. Slobodni – i kod vas postoji šansa za tajnu priču ili avanturu, ali postoji i potreba da „rešite“ situaciju iz prošlosti – bilo da je u pitanju stara simpatija ili ex dragi/draga.

Posao

Generalno gledano – prilično ste zadovoljni svojim trenutnim pozicijama na poslu. Ok, vi smatrate da uvek može i bolje – ali ste istovremeno svesni da je za to potrebno vreme. Ono što vas trenutno možda opterećuje jesu neki poslovni odnosi, ljudi sa kojima se ne razumete baš najbolje i sa kojima možete imati prolazne nesporazume zbog pogrešno protumačenih informacija ili različitih interpretacija u dogovorima. Ovo su rešive situacije i neće uneti veću pometnju u vašu poslovnu svakodnevicu.

Zdravlje

Problemi sa respiratornim organima. Stariji – hronične tegobe.

 




VODOLIJA

Hrana

I ove ćete sedmice funkcionisati promenljivo po pitanjima ishrane. U jednom danu preterujete, u drugom se ograničavate, i stalno pravite velike oscilacije. Ukinite ili makar smanjite slatkiše.

Ljubav

Emotivno ćete uglavnom biti dobro – ako izuzmemo povremene talase ljubomore i sklonost da od komarca pravite magarca. To što se vama čini da vam je intuicija jaka i da osećate nešto čudno u partnerovom ponašanju – to su samo vaši strahovi i preterano analiziranje svake sitnice. Iskulirajte…ili još bolje – prekinite da razmišljate o bivšem partneru (ili o ne daj Bože kontaktu sa njim). Slobodne Vodolije – uživaćete u pokretu, aktivnosti, zabavi. Imate sve predispozicije da ostvarite ono što želite – bilo da je u pitanju flert, tajna priča, avantura, kontakt sa ex partnerom…..ili ozbiljan odnos.

Posao

Malo su vam misli rasute na sto strana, pa ćete povremeno biti skloni da ofrlje odrađujete obaveze, što može dovesti do sitnih problema – na svu sreću rešivih. Ipak, bilo bi dobro da efikasnost i organizovanost dignete na viši nivo – pogotovo ako imate nameru da stvari završavate na vreme i ispoštujete rokove. Malo vas opterećuje neki dogovor ili pak papirološka pitanja – iako ćete u jednom trenutku misliti da ste se zaglavili i da ne možete da ovo rešite – drugi deo nedelje će ipak doneti razrešenje.

Zdravlje

Umor, problemi sa spavanjem.

 



RIBE

Hrana

Južno voće, velika količina povrća, meso – naročito goveđe i ćureće, a od mlečnih proizvoda najviše će vam prijati kiselo mleko. Ove sedmice probajte da smanjite slatkiše.

Ljubav

Ako zanemarimo da nećete baš uvek imati onoliko vremena jedno za drugo koliko biste želeli….i ako takođe zanemarimo da partner može povremeno pokazivati znake ljubomorisanja – situacija u vašim partnerstvima je dobra. Dobro, možda se nećete baš uvek „skopčati“ na prvu loptu – ali ćete se ipak razumeti i čuti jedno drugo. Savet – koristite zajedničko vreme da se „ušuškate“ – bilo u zagrljaj, bilo u neke fine razgovore, bilo u planove i aktivnosti sa prijateljima. Slobodne Ribe – emocije i želje su vam itekako budne – nove osobe su tu….a ne bih se čudila da se pojavi i neko „od ranije“.

Posao

Moguća je pojačana rasejanost, zaboravnost i sklonost da propuštate ili zanemarujete sitne detalje – što vam samo može otežati po pitanju posla, pa je neophodno da se više fokusirate na ono što radite. Ukoliko ste u zaostatku sa nekim obavezama – regulišite ovo što pre, jer je vrlo moguće da tokom ove nedelje dobijete još neko zaduženje. Nadređeni će želeti da porazgovaraju sa vama i moguće je da će vam ponuditi nov projekat ili obavezu – biće više novca u vašem novčaniku, ali će biti i više odgovornosti.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i opuštanja. Nešto slabiji imunitet.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!




Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>