Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 11. decembra do 17. decembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Ova nedelja Ovnovima donosi nerazumevanje u partnerskim odnosima, Bikovima nešto otežano varenje, kod Blizanaca prisutno nepoverenje u partnerskim relacijama...



OVAN

Hrana

Moguće je da u poslednje vreme konzumirate previše kaloričnu hranu, što će se odraziti i na vaš stas, ali i na tromost koja vas može povremeno pratiti. Ili korigujte ishranu ili se više bacite na rekreaciju.

Ljubav

Možda ćete partner i vi slušati jedno drugo, ali je teško da ćete se istinski čuti. Vi vodite neku svoju politiku i svoju priču, partner svoju – tako da može biti dosta razgovora ali malo pravih dogovora. Nerazumevanje jeste prisutno – ali ovo ne bi trebalo da dovede do većih problema u vašem odnosu – eventualno bi nešto lošije prošle one emotivne relacije u kojima postoji nepoverenje, prikrivanje, sumnja. Slobodni Ovnovi – ako tražite zabavu i dobar provod – sigurno je da ćete to i pronaći. Uspeha u flertovanju ćete imati. Obnavljanje kontakta sa starom simpatijom.

Posao

Problemi u radnom okruženju i sa saradnicma – slabija organizacija, a uzrok može biti pojačano nerazumevanje, lošija komunikacija, ali i problemi sa dokumentacijom ili sa tehnikom. Dogovori teško da će biti ispoštovani a ukoliko vas očekuje potpisivanje nekog ugovora – moguće je da će to biti odloženo zbog ispravki i korekcija. Generalno gledano, osećaćete da su vaši poslovi u zastoju i da se borite sa otežavajućim okolnostima. Kašnjenje isplata i povećanje troškova.

Zdravlje

Hronični problemi. Pojačan umor i osetljivost respiratornih organa.




 

BIK

Hrana

Ne vodite mnogo računa o kvalitetu ishrane. Nešto otežano varenje. Oni koji žele da se odgovornije postave prema sebi, neka uvedu više mlečnih proizvoda, svežeg ili ukiseljenog povrća u ishranu.

Ljubav

Moguće je da neka pitanja „vise u vazduhu“ i da će u ovoj nedelji doći na dnevni red. Više je nego izvesno da biste ih vi pokrenuli – bilo da se ona vezuju za partnera i njegove postupke, za finansijski segment, neke zajedničke planove – ili pak za dešavanja u vašoj vezi. Ako osećate potrebu da nešto raščistite, onda to i uradite – nemojte kažnjavati partnera ćutanjem ili velikim promenama raspoloženja. Slobodni Bikovi – pojačana društvenost donosi vam nove kontakte i osobe koje bi mogle da vas zaintrigiraju. Bivši partneri ili stare simpatije mogu postati aktivniji ovih dana.

Posao

Sedmica jeste naporna i u sve što budete radili ulagaćete veliki trud – što možda neće baš uvek biti praćeno onakvim rezultatima kakvima se nadate. Povremeno možete imati osećaj da ste zablokirani, onemogućeni da ostvarite ono što želite, mogu vas kočiti nepredviđene okolnosti, papirologija, ali i nerazumevanje u kolegijalnim ili saradničkim relacijama. No, biće zastoja i odlaganja, ali ćete uspevati da se snađete i uhvatite korak. Možda ne iz prvog pokušaja i odmah, ali vrlo brzo – da.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Možda bi valjalo korigovati ishranu.



 

BLIZANCI

Hrana

Ne preskačite obroke, jedite raznovrsno, a potrudite se da na vašem meniju češće budu riba, beli luk, spanać. Takođe, uzimajte limun, med, propolis. Imunitet nije sjajan, popravljajte ga.

Ljubav

Ili će biti prisutno nepoverenje u emotivnim relacijama, ili će biti prisutna potreba da neka pitanja raščistite, razjasnite. Partner vam se u nekim trenucima može činiti čudan, dalek – ali i vi ćete se povremeno ponašati vrlo slično – povlačiti se, zatvarati ili pričati o svim drugim temama, samo ne o onoj koja vas istinski interesuje. Kakav god da eventualno problem postoji – sve se može rešiti, samo je potrebno da oboje sagledate gde grešite. Slobodni Blizanci – možda ćete poželeti da se čujete sa starom simpatijom…ili kontaktirate bivšeg partnera. Neke osobe pokušavaju da skrenu vašu pažnju na sebe.

Posao

Možete osetiti pad energije i volje za radom, jer će biti dosta situacija koje će vas okupirati, opterećivati ili na koje ćete trošiti previše vremena (bez posebnih rezultata). Ili ćete pak dobiti zahtevne obaveze i dogovore a nećete baš moći da se oslonite na one sa kojima radite, sarađujete. I pored toga – trudićete se da se organizujete i obavite sve u roku. Atmosfera u radnom okruženju je čudna – u jednom trenutku funkcionišete kao tim i skladno, dok u drugom postoje negativnosti i napetost.

Zdravlje

Osetljivost, slabiji imunitet.

 

Metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku! Salo nestaje!







RAK

Hrana

Mlad Mesec ove se sedmice smestio u polje koje vlada navikama, između ostalih i kada je ishrana u pitanju. Taman je pravi trenutak da napravite promene koje će vam prijati.

Ljubav

Budite više strpljivi jedno sa drugim tokom ovog perioda. Može doći do kratkotrajnog zastoja ili lošije komunikacije između partnera i vas – sve prouzrokovano nerazumevanjem, ali i obostranim viškom obaveza a manjkom tolerancije. Takođe, ako vam neka partnerova ponašanja ili izjave ne prijaju – možda bi bolje bilo da razgovarate o tome, umesto što se povlačite u tišinu. Slobodni Rakovi – ovo može biti zanimljiva nedelja – sa novim osobama imate interesantnu komunikaciju (ali ne konkretizaciju), a moguć je i kontakt sa osobama iz vaše prošlosti – bilo da su to bivši partneri ili stare simpatije.

Posao

Poslovna svakodnevica i dešavanja u njoj, pa čak  i odnos sa kolegama i saradnicima – u ovoj vam nedelji crpi dosta energije. Fokusirajte se na prioritete i ne raštrkavajte se na više strana – jer ćete samo sebe usporiti a postoji i mogućnost pogrešnih poteza i propusta. Može biti nesporazuma sa saradnicima – mada će ovo doneti samo sitniju, lako rešivu problematiku. Sredinom sedmice moguće su komplikacije ili prolongiranje dogovora na koji ste računali. Finansije – serija neplaniranih troškova.

Zdravlje

Mentalna i fizička preopterećenost, slabiji imunitet.

 



LAV

Hrana

Potrebno je da više pažnje obratite na ishranu, naročito na namirnice koje vas čine tromim, ili koje imate problem da svarite. Lagani obroci i dosta šetnje. Takođe, obratite pažnju na rok trajanja namirnica.

Ljubav

Ako se više opustite – nećete imati pravih razloga za tenziju sa voljenom osobom. Odnos je solidan, ali mogu postojati stavke koje će ga kvariti – a te stavke nemaju veze sa vas dvoje. To mogu biti neka previranja u partnerovom ili vašem porodičnom sektoru ili može biti višak obaveza kod oboje  koji vam kvari raspoloženje i donosi nervozu. Slobodni Lavovi – raspoloženi ste da se zabavite i dobro provedete. Društvenost je pojačana, pa će se javiti i prilike za flertovanje i avanturu. Moguća je i pojava osobe koja će probuditi zainteresovanost i sa kojom bi priča mogla da se razvija, ali nešto sporijim tempom.

Posao

Promaći će vam neki sitan detalj, kolega će možda nešto zabrljati sa dokumentacijom, nešto se baš i nećete najbolje razumeti sa osobom preko puta vas – i eto prostora za zastoj, za proveravanje i ispravljanje grešaka. Raspoloženje vam je dosta promenljivo tokom ovog perioda, povremeno delujete rastreseno – pa se potrudite da budete što više fokusirani, organizovani i skoncentrisani na ono što radite. Moguća su kašnjenja, koja ne moraju biti vašom greškom.

Zdravlje

Osetljiv imunitet, nesanica. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba.

 



DEVICA

Hrana

Neka obroci budu raznovrsni, ali ne obilni. Odgovaraju vam ove sedmice piletina i ćuretina, ali i džigerica, spanać, cvekla, karfiol. Ne preskačite ni voće, naročito citruse i jabuke.

Ljubav

Ukoliko želite da odnos sa emotivnim partnerom održavate kvalitetnim i stabilnim – izbegavajte razloge za nervozu i svađu koji ovih dana nekako iskaču sami od sebe – naročito kod onih koji žive zajedno. Suštinski, neka vrsta nezadovoljstva sada jeste prisutna, ali bi bilo najbolje da pokušate da popričate o tome. Jer, sva ona pitanja koja su u prethodnom periodu gurana pod tepih ili zanemarivana – sada mogu izaći na dnevni red – i bolje je da se o njima razgovara, a ne da i dalje donose tenziju u odnos. Slobodne Device – imate osećaj da se sve više približavate osobi koja vas interesuje.

Posao

Ne lako, ali ipak možete postići dobru organizaciju, što vam je sada i više nego potrebno – jer vas očekuje sedmica u kojoj ćete imati povremeno utisak da ste zatrpani obavezama i da ne znate odakle da počnete sa rešavanjem. Možete imati manjih problema sa papirologijom, ili zaturanje važnih dokumenata baš onda kada su vam oni najpotrebniji. No, rešenje će se pronaći. Komunikacija će uglavnom biti kvalitetna, ako zanemarimo manje nesporazume koji će se povremeno javljati.

Zdravlje

Pad imuniteta, prehlade.


POSNI recepti OVDE.



Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>