Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 4. decembra do 10. decembra 2023. godine donosi neka lepa dešavanja za pojedine znakove zodijaka. Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledajte šta vas očekuje u narednih sedam dana na polju ljubavi, posla, zdravlja...

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus






Ovan može da očekuje zabavu na polju ljubavi, posebno ako je slobodan, Bik poboljšanje u finansijskom sektoru, a šta očekuje ostale znakove Zodijaka pogledajte u nedeljnom horoskopu:


OVAN


Ljubav

Vaš partner ulazi u nešto zahtevniju fazu, može postati izazovan za saradnju, čak iskazivati izvesnu posesivnost i zahtevnost. Iako to može predstavljati izazov, vaša trenutna pozitivna energija i optimizam pomažu vam da se nosite sa tim, uprkos brojnim obavezama. Različite perspektive i razmišljanja mogu dovesti do nesuglasica, ali uz racionalnu komunikaciju, ne bi trebalo da se suočite s ozbiljnijim problemima. Za slobodne Ovnove, ljubavni horizont je širok ovih dana - flert, avanture, zabavni susreti, pa čak i tajanstvene priče, sve je na stolu.

Posao

Pred vama su finansijske mogućnosti i povoljnosti koje se otvaraju, omogućavajući vam da tokom ove nedelje postignete profitabilne dogovore. Očekujte dobre rezultate i u finansijskim pregovorima s nadređenima. Iako su poslovne obaveze razuđene, uspevate se organizovati i poštovati rokove. Postajete funkcionalniji nego u prethodnom periodu, što će rezultirati napretkom u mnogim situacijama. Realizacija planova, posebno onih vezanih za inostranstvo, ide lakše, a podrška koja vam je potrebna je dostupna.

Zdravlje

I dalje se nalazite u periodu osetljivom po pitanju zdravlja.





BIK

Ljubav

Vaš partner može se malo "izgubiti" u svom svetu ovih dana, ponašajući se neozbiljno u nekim situacijama. Vaša uloga je da mu pružite razumnu perspektivu i da ga kroz smirenu komunikaciju dovedete nazad na zemlju. Uopšteno, vaša sposobnost komunikacije sada dolazi do izražaja - sposobni ste da slušate i razumete jedno drugo, olakšavajući dogovore i planove. Za slobodne Bikove, komunikacija s nekim ko vas privlači (može biti i osoba koju poznajete duže vreme) počinje da se razvija. Takođe, može biti osoba koje flertuju s vama, ali shvatate da su prisutne samo strasti i avanture. Ako je to ono što tražite, slobodno uživajte.

Posao

Tranzit Merkura kroz znak Jarca vam savršeno odgovara, donoseći vam dobru, kvalitetnu i stabilnu komunikaciju i dogovore - bilo sa kolegama, saradnicima, šefovima, ili s potencijalnim novim klijentima i poslovnim partnerima. Ovo je povoljan period i za poboljšanje u finansijskom sektoru, a vi ćete s novcem rukovati racionalnije i praktičnije. Može doći do nekoliko situacija u poslu koje vas privremeno uzdrmaju, ali uz više taktičnosti i kompromisa, sve će se brzo smiriti.

Zdravlje

Manji zdravstveni izazovi su mogući.


BLIZANAC


Ljubav

Vaša osećanja će prelaziti kroz različite faze - u jednom trenutku će biti uzbudljiva, dinamična, aktivna, a u drugom će nervoza dominirati. Emocije će vam doneti strast, ali i potrebu za sučeljavanjem - ipak, u praktičnom, dogovornom, razumnom svakodnevnom životu, uspećete besprekorno da funkcionišete. Kada je to potrebno, bićete sposobni da stavite nesuglasice i nervozu po strani i podržite jedno drugo. Slobodni Blizanci - više osoba može privući vašu pažnju. Razvijajte komunikaciju i idite polako - brzina i snažne strasti mogu vas brzo uvući u ljubavnu priču, ali isto tako brzo može i prestati. Zato ne žurite.

Posao

Očekuju vas dobre poslovne aktivnosti i snažne mogućnosti postizanja dogovora i rešenja za bitna pitanja. Imate solidnu podršku u kolegijalnom okruženju - neko vam može pomoći ili se potruditi da olakša najizazovnije obaveze. Ako želite da podelite svoje ideje ili predloge s nadređenima, sada je dobar trenutak. Sa druge strane, može biti povremeno izazovno uskladiti se s zahtevima saradnika i poslovnih partnera.

Zdravlje

Moguće su prehlade.


Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE









RAK

Ljubav

Na početku nedelje, možda ćete imati nekih nesuglasica, ali to je samo privremeno. S obzirom da oboje suštinski želite da se uskladite i saslušate jedno drugo, prebrodićete ovo bez većih problema, a ostatak nedelje će vam proteći prilično dobro. Pokušajte da uživate u zajedničkim aktivnostima, bilo da su to druženja s prijateljima, izlasci, planiranje putovanja... ili jednostavno tihi trenuci šaputanja na jastuku. Slobodni Rakovi - bez obzira da li ste aktivni i društveni ili više skloni kući, ovo je odlična nedelja da se povežete s ljudima i uživate u komunikaciji. Flertovanje i obećavajuće razgovore možete očekivati.

Posao

Obaveze i saradnici vas "vuku" na sve strane u ovom periodu. Ponekad je teško uhvatiti konce zbivanja zbog prevelike aktivnosti i žurbe. Trudite se da se organizujete što bolje možete, ali budite spremni na to da ćete mnogo toga rešavati u hodu i usput. Moguće je da ćete na neki način morati da se dokažete pred saradnicima, što će suštinski proći više nego dobro, ali će vas istovremeno i izmoriti. Vaše ideje i predlozi sada mogu naići na plodno tlo, pa nemojte oklevati da ih iznesete na dnevni red. Sređivanje dokumentacije takođe može biti deo ovog perioda.

Zdravlje

Držite se dobro, iako se možda osećate malo iscrpljeno, kako mentalno tako i fizički.




LAV

Ljubav

Nema potrebe za posebnim uzburkavanjem ili trzavicama u partnerskim odnosima. Većinom će se dešavati situacije koje su vam prijatne i podižu vaše raspoloženje. Sada je idealan trenutak za okupljanja i druženja sa prijateljima, ali i za planiranje budućih aktivnosti, izlazaka, odmora i putovanja sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi - iako trenutno uživate i gledate unapred prema novim emotivnim događanjima, možda ćete imati "podsećanje" na prošlost, bilo kroz talas sentimentalnosti ili konkretni kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Ovo je nešto lakša nedelja u poređenju s prethodnom. To ne znači da neće biti povremenih izazovnih situacija ili napetosti, ali ćete sada mnogo lakše i bez većeg nerviranja izlaziti na kraj s tim. Brzo ćete dobiti potvrdu da su vaše angažovanje i potezi iz prethodnog perioda bili više nego uspešni. Odnos s kolegama i saradnicima je korektan - razumete se i podržavate međusobno. Ovo je povoljno vreme za dogovore, nove kontakte i poslovne sastanke - bićete veoma posvećeni, odgovorni i motivisani.

Zdravlje

Uglavnom dobro, mada možete osetiti nešto osetljiviji želudac i eventualno meteoropatske tegobe.






DEVICA


Ljubav

Ako je vaš odnos s partnerom makar malo stabilan, ulazite u mirniju fazu s znatno boljom komunikacijom i više zajedničkih aktivnosti. Situacija može biti izazovnija kod parova koji žive zajedno ili su u braku - za vas će biti potrebno više truda i tolerancije da smirite povremene vatre koje mogu izbiti. Početak nedelje može biti napetiji, ali ovo se itekako može rešiti jer oboje želite da umirujete strasti. Slobodne Device - ovo je povoljan period za jačanje društvenog života, druženja, izlaske i susrete s dragim osobama. Takođe, dobar je trenutak za nova poznanstva i flert... možda kao uvod u potencijalno uzbudljiva ljubavna dešavanja.

Posao

Pred vama je solidna poslovna nedelja. Bićete veoma organizovani, komunikacija s kolegama i saradnicima će teći normalno, što će olakšati rešavanje potencijalnih problema ili poslovnih zastoja. Ovaj period je takođe povoljan za dogovore, s obzirom na vaše veštine komunikacije koje su sada na visokom nivou. Pregledajte dokumentaciju i obaveze - proverite da li je nešto nedovršeno ili da li ste možda napravili neki propust, jer sada to možete rešiti na lak način.

Zdravlje

Moguća osetljivost na vremenske prilike i rizik od prehlade.

Drugi deo NEDELJNOG HOROSKOPA pročitajte OVDE.
 

Brak nije šala, a ova tri muškarca su izuzetno teška za zajednički život!



 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>