Style

Ljubav

Horoskop zna koja vam frizura najbolje pristaje!

Možda ne verujete u horoskop ali bar se zabavite jer horoskop zna koja vam frizura najbolje pristaje! Neke žene su vrlo zadovoljne procenom astrologa, da li ste i vi?

Horoskop zna koja vam frizura najbolje pristaje! Svet Plus





Da li je to buntovni pixie, šarmantni bob ili nešto drugo? Otkrijte najcool frizure prema znacima horoskopa i dopustite da zvezde upravljaju vašim novim izgledom. Ko zna, možda ćete pronaći svoju sledeću omiljenu frizuru u zvezdama!




Ovan - messy shag frizura

Ovnovi, vi ste ti koji pravite pravila, a messy shag frizura je vaša tajna formula za savršenstvo! Sa vašim avanturističkim duhom, samopouzdanjem i odlučnošću, ova frizura je kao stvorena za vas. Dodajte malo slojeva u kosu za dodatni volumen i začinite stvar efektnim bojama. Vaša kosa nikada nije bila ovako cool!











Bik - srednje dugačka čarolija
Pouzdan, razuman, pun ljubavi i postojan, Bik traži šik, bezvremenski i klasičan stil. Savršen izbor su frizure srednje dužine koje su elegantne i nikada ne izlaze iz mode. Sa redovnom negom i korišćenjem maski za kosu, ova frizura će ostaviti utisak luksuza u vašoj kosi.










Blizanci - vrtlog francuskog boba
Blizanci se opisuju kao svestrani, radoznali, inteligentni i brzi, pa će se tako i ponašati prema svojoj kosi. Vole da se poigravaju smelim krojevima i bojama, a francuski bob im savršeno pristaje. To je "radikalan" rez do jagodica, sa šiškama koje hrabro prelaze preko obrva, izgledajući veoma šik!











Rak - šiške s emocijom
Emocionalni, empatični, osetljivi i prijateljski raspoloženi, Rakovi biraju opuštene frizure koje su jednostavne za održavanje. Šiške sa strane su idealne za njih, izgledaju sjajno kako puštene tako i vezane u rep, prilagođavajući se Rakovoj jedinstvenoj ličnosti.












Lav - "griva" u kosi
Lavovi su opisani kao velikodušni, otvoreni i ponosni, a njihova savršena frizura je "griva" u kosi sa mnogo, mnogo slojeva.










Device - bob do vilice
Vredne, kreativne i pedantne, Device biraju elegantne verzije frizura. Ultraprecizan bob do vilice je lep i uredan, kao da je stvoren baš za njih.









Vaga - duga i glamurozna kosa
Vage se opisuju kao diplomatične, šarmantne i idealistički nastrojene, voleći nešto nežno i romantično poput dugih, sjajnih talasa koji unose dašak glamura u njihovu kosu.








Škorpija - nežni blunt bob
Iako se Škorpije često opisuju kao odlučne, moćne i intuitivne, istina je da kriju nežnu stranu. Zato je za njih savršen "meki" blunt bob, sa krajevima koji su iste dužine, ali deluju "tupo" isečeni. Ova frizura nosi dozu seksepila, elegancije i jednostavnosti, savršeno odražavajući tajanstvenu prirodu Škorpije.











Strelac - hrabri pixie rez
Optimistični, slobodoumni i motivisani Strelčevi samouvereno prate svoj stil, ne mareći za trendove. Za njih, svaka frizura je prava, ali ako osećate želju za nečim odvažnim, pixie rez je apsolutni hit. To je izbor hrabar poput Strelca!








Jarac - ključna kost i bob
Lojalni, praktični i tradicionalni Jarčevi pažljivo razmatraju svoje opcije pre nego što se odluče za frizuru. Bob dužine do ključne kosti pruža praktičnost i mogućnost stilizovanja, čineći ga savršenim kompromisom između trendi kraćih frizura i dovoljne dužine za vezivanje u rep.









Vodolija - prirodna tekstura u fokusu
Originalne i nezavisne Vodolije kreiraju svoj ritam, bez obzira na modne trendove. Biraju prirodne, opuštene frizure sa istaknutom teksturom. Kovrdže, lokne ili talasi se suše na vazduhu, pridodajući im popularan i poželjan neuredan izgled.








Ribe - zavese-šiške za suptilan dodir
Saosećajne, ljubazne i nežne Ribe biraju "meke" frizure, a zavese-šiške su idealan izbor. Ove šiške, inspirisane sedamdesetim godinama, omekšavaju crte lica i donose suptilan dodir promene. Savršeno za one koji žele nešto drugačije od tipičnih šiški.


Počeo je post, svi posni recepti na jednom mestu.



 

Godine, frizura i boja koja pomlađuje ženu! (FOTO)

Popularna frizura ali sa njom izgledate starije jer narušava proporcije lica!

Dve frizure koje apsolutno nikada neće izaći iz mode!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>