Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

 Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Kod Škorija u ljubavi može biti neke sporosti i zastoja, Jarac emotivno zatvoren za nova poznanstva, a šta vas očekuje u narednih sedam dana pogledajte u nedeljnom horoskopu:



VAGA

Hrana
Ovih dana želite sebi da priuštite uživanje u hrani, ne želeći da se ograničavate. Uživaćete u slatkim i slanim poslasticama.

Ljubav:
Partnerstvo vam cveta jer vaša komunikacija i želje idu ruku pod ruku. Ako ste u vezi, očekujte lakše dogovaranje i manje tenzije. Slobodne Vage, budite otvoreni jer privlačite pažnju i moguća su interesantna dešavanja.

Posao
Ovo je odličan trenutak da završite nedovršene poslovne zadatke. Energija je dobra za rešavanje obaveza, ali budite oprezni s finansijama, jer ste skloni većim troškovima.

Zdravlje
Stariji, obratite pažnju na krvne sudove, cirkulaciju i respiratorne tegobe. Mlađi, čuvajte grlo.





ŠKORPIJA

Hrana
Prilagodite ishranu laganim obrocima, posebno povrćem i salatama. Vaš vladar kreće direktno, pružajući vam priliku za ispravku prethodnih grešaka.

Ljubav
U odnosima može biti sporosti i zastoja, ali istovremeno se otvara prostor za rešavanje važnih tema. Slobodne Škorpije, kontakti s osobama starijim od vas mogu doneti nove privlačnosti.

Posao
Vaš vladar ide direktno, ali uticaj retrogradnog Merkura stvara neke prepreke. Očekujte kontakte sa starim saradnicima i ponovne početke. Finansijski, situacija je solidna.

Zdravlje
Sklonost prehladama i osetljivim disajnim putevima.




STRELAC

Hrana
Male promene u ishrani mogu vam doneti dobro raspoloženje. Više povrća, manje slatkiša i testa.

Ljubav
Očekujte poboljšanja u odnosu s partnerom. Slobodni Strelčevi, dobar je period za uživanje, akciju i nove emotivne prilike.

Posao
Bolja energija u poslovnom okruženju. Lakše ćete završavati obaveze, a mogući su i novi poslovni ponudi. Finansijski, situacija je solidna, ali budite oprezni s troškovima.

Zdravlje
Osetljivi disajni putevi, posebno u drugom delu sedmice.
 

Ako želite da saznate vara li vaš muškarac, kupite ovo! (VIDEO)












JARAC

Hrana
Obogatite ishranu povrćem i mlečnim proizvodima. Zeleno lisnato povrće i stari sirevi će vam prijati.

Ljubav
Fokusirate se na opuštene susrete s bliskim osobama. Emotivno ste zatvoreni prema novim poznanstvima, ali dobar je trenutak za planiranje zajedničkih aktivnosti.

Posao
Pokušajte planirati troškove i ne prelazite budžet. Vratite se na ideje i planove koje ste prethodno stopirali. Prvih dana moguće su gužve, ali situacija će se brzo popraviti.

Zdravlje
Osetljivost respiratornih organa, posebno kod starijih.





VODOLIJA

Hrana
Lagana hrana s povrćem i jabukama biće vam prijatna. Izbegavajte teže obroke u kasnim večernjim satima.

Ljubav
Vaša prošlost može se ispreplitati s trenutkom, stvarajući promišljanja i flert s novim kontaktima. Zauzeti, radite na balansu između mira i vremena s partnerom.

Posao
Ulazite u izazovnu sedmicu, s puno dogovora i komunikacije. Očekujte nekoliko prepreka, ali i prijatna iznenađenja u vidu uspešnih dogovora i važnih informacija.

Zdravlje
Polovična energija, ali situacija će se poboljšati uskoro.




RIBE

Hrana
Nervoza vas može navesti na prejedanje ili nepravilne obroke. Razmislite o balansu i izbegavajte preterivanje s grickalicama.

Ljubav
Fokusirate se na porodična i poslovna pitanja, ali obratite pažnju na vreme koje posvećujete voljenoj osobi. Slobodne Ribe, neko može pokazati inicijativu, a kontakti preko društvenih mreža mogu biti aktivni.

Posao
Manji problemi u saradnji i dogovorima, ali brzo se rešavaju. Očekujte prijatna iznenađenja u vidu uspešnih dogovora


Zdravlje:
Stariji pripadnici znaka neka pripaze na kičmu i prehlade.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>