Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Biku nedostaje vreme koje bi priveo sa partnerom, kod Lava se pojavljuje neko ko će mu privući pažnju, a šta vas očekuje u narednih sedam dana pogledajte u nedeljnom horoskopu:


OVAN

Hrana

Usred živopisnog ritma života, pokušajte održati balans u ishrani. Neka vaši obroci budu brzi, ali neka sadrže obilje povrća, kvalitetnog mesa i osvežavajućih salata.

Ljubav

Energija vam raste iz dana u dan. Iako prošlost može ostaviti traga, sada je vreme da je ostavite za sobom. Družite se, flertujte i uživajte u interesantnim osobama koje će obogatiti vašu nedelju. Zauzeti, poboljšana komunikacija s partnerom donosi harmoniju i uživanje u zajedničkim trenucima.

Posao

Nedelja je dinamična, sa naglaskom na organizaciji i fokusiranju na prioritete. Očekuju vas brojne obaveze, ali i pozitivne informacije vezane za važne dogovore ili finansije.

Zdravlje

Izlazite iz osetljivog zdravstvenog perioda.






BIK

Hrana

Vaš apetit oscilira u skladu sa raspoloženjem. Kad osetite nervozu, potražite utehu u omiljenoj hrani, ali pripazite na preterivanje.

Ljubav

Strast i uzbudljiva komunikacija su mogući. Ako volite avanturu, slobodno se prepustite, ali stabilnost je izazovna. Zauzeti Bikovi, komunikacija s partnerom je dobra, mada nedostaje vam više vremena zajedno.

Posao

Početak nedelje donosi nervozu, ali se situacija stabilizuje. Očekuju vas izazovi, ali i pozitivne promene u poslovnom okruženju. Finansije zahtevaju oprez.

Zdravlje

Osetljivo grlo i žlezde.






BLIZANCI

Hrana

Moguće su probavne smetnje na početku nedelje, pa birajte laganiju hranu s više povrća i izbegavajte mlečne i suhomesnate proizvode.

Ljubav

Zauzeti Blizanci prolaze kroz korektnu nedelju, sa boljom komunikacijom i smanjenom nervozom. Marsov direktan hod smanjuje nestrpljenje, omogućavajući više uživanja i zabave. Slobodni, očekujte uzbudljive flertove i inspirativne kontakte.

Posao

Moguće su gužve i nervoza na početku, ali se situacija stabilizuje. Nedelja je dinamična, s povećanim troškovima, ali i pozitivnim vestima sredinom nedelje.

Zdravlje

Niste još u svojoj punoj energiji, ali uskoro će se situacija poboljšati.






RAK

Hrana

Prva polovina nedelje nosi oscilacije raspoloženja, pa budite svesni da ne posegnete previše za utehom u hrani. Drugi deo nedelje donosi stabilnost.

Ljubav

Ako je bilo tenzija s partnerom, prvi dani donose izazove, ali uskoro dolazi vreme otvorenog i konstruktivnog razgovora. Ne gurajte probleme pod tepih. Slobodni, period može biti izazovan, ali pruža i uzbudljive avanture.

Posao

Prvih dana možete iskusiti finansijske izazove, ali sredina nedelje donosi stabilnost i mogućnost rešavanja poslovnih obaveza. Moguće su važne poslovne ponude.

Zdravlje

Osetljiv period, ali situacija se poboljšava.
 

Posni slatki rolat sa voćem! (RECEPT)









LAV

Hrana

Potrebna vam je hrana koja podiže energiju. Izaberite povrće, jaja, crveno meso, žitarice i cveklu umesto slatkiša i teške hrane.

Ljubav

Ovo je period za zabavu i druženje. Može se pojaviti neko ko će privući vašu pažnju, ali budite svesni da strast može biti prolazna. Zauzeti, period je statičan, ali druženje s prijateljima donosi bolju energiju.

Posao

Nije najinspirativniji period, ali uz organizaciju, možete postići dobre rezultate. Komunikacija sa saradnicima je korektna, a finansije zahtevaju oprez.

Zdravlje

Osetljivo zdravlje, moguć umor.




DEVICA

Hrana

Mlečni proizvodi će vam prijati, posebno kiselo mleko, kefir i sirevi. Ako osećate stomačne tegobe, moguće je da su uzrokovane nervozom.

Ljubav

Da biste se otvorili za nove ljubavne prilike, morate završiti s prošlošću. Ako imate stalne podsetnike na bivšeg partnera, pokušajte ih prevazići. Zauzeti, obaveze mogu smanjiti vreme za vas dvoje, ali uspešna komunikacija može održati ravnotežu.

Posao

Oprez sa troškovima na početku nedelje. Poslovne obaveze možda idu sporije, ali se uskoro vraćate u radnu formu. Moguće su nove poslovne ponude, uključujući i inostranstvo.

Zdravlje

Prehlade, viroze.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>