Elita 7

Parovi

Sandra Rešić i Ermina Pašović zaratile zbog Vuka Moba! (VIDEO)

Majka repera poručila da će prebiti Erminu... Pevačica Sandra Rešić i Ermina Pašović zaratile zbog Vuka Moba! Ove bivše učesnice rijalitija "Zadruga" obe su bile u vezi sa muzičarem. 

Sandra Rešić i Ermina Pašović zaratile zbog Vuka Moba! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Tokom rasprave u rijalitiju "Elita 7" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su obelodanile da su se na njihovom venčanju pevačica Sandra Rešić i bivša zadrugarka Ermina Pašović posvađale zbog muzičara Vuka Moba, sa kojim su, kako one tvrde, obe bile u vezi.



"Ermina je bila sa njim kad je Sandra otišla kod njega i bila sa njim. Od Ermine sam saznala da je bila zaljubljena u njega da je spavala kod njega i da je Sandra to znala i povrh svega je bila sa njim." - počela je priču Anita Stanojlović.


 "Ja znam da njih dve nisu pričale bile su u svađi zbog toga." - rekla je Matora.









"Ja znam da je posle "Zadruge 5" bila afera Sandre Rešić i Vuka Moba. Ako je i Ermina spavala kod njega to je bila ozbiljna veza i bila je sve vreme sa njim. Ermina kad god je dolazila u Beograd išla je da spava kod Vuka Moba. Majka Vuka Moba je rekla Žani da će da prebije Erminu jer se nakačila na njega."- dodao je Marko Đedović.

"Ermina je Nenina drugarica i meni je Nena rekla da je ljuta na Erminu jer priča po gradu da je imala intimne odnose sa njenim sinom Vukom Mobom." - tvrdi Žana.

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob u vezi je sa Tijanom Milentijević, poznatijom kao "Žena od sultana".




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>