Region

Svet

Region

Humanitarna akcija ekipe filma Čuvari formule!

Povodom 200.000 gledalaca filma “Čuvari formule” ekipa filma nastavlja lančanu reakciju humanosti i poziva sve ljude dobre volje daim se tog dana pridruže i daju krv za one kojima je najpotrebnija.

Humanitarna akcija ekipe filma Čuvari formule! Screenshoot/Instagram
Svi davaoci će biti nagradjeni bioskopskim kartama za film "Čuvarima formule"!
Povodom 200.000 gledalaca filma “Čuvari formule” ekipa filma nastavlja lančanu reakciju humanosti. U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, kao i velikim brojem prijatelja filma - u subotu 25.11. 2023. godine od 11h do 15h na platou ispred TC Ušće biće organizovano dobrovoljno davanje krvi glumačke i autorske ekipe filma, kao mnogobrojnih javnih ličnosti. Tom prilikom, svi zainteresovani moćiće i da se prijave u Registar davalaca matičnih ćelija hematopoeze Srbije.

 

Ekipa filma “Čuvari formule” poziva sve ljude dobre volje da nam se tog dana pridruže i daju krv za one kojima je najpotrebnija, a svi davaoci će biti nagradjeni bioskopskim kartama za film "Čuvarima formule".

 

Pored humane priče izmedju francuskih građana i jugoslovenskih naučnika davne 1958. godine koja je prikazana u filmu, autorski tim predvodjen rediteljem Draganom Bjelogrlićem želi i danas da nastavi niz humanih dela.

 

U naslovnim ulogama u filmu „Čuvari formule“ gledamo Radivoja Rašu Bukvića, kao i proslavljene francuske glumce Aleksisa Manentija, Oliviea Bartelemija i Ane Sara. Direktora instituta Vinča Pavla Savića igraće Predrag Miki Manojlović, a šefa državne bezbednosti SFRJ Leku Rankovića – Dragan Bjelogrlić. Uloge mladih jugoslovenskih naučnika reditelj je dodelio Jovanu Jovanoviću, Alisi Radaković i Ognjenu Mićoviću.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>