Ljubav

Style

Prevara po horoskopu: Koliko su zaista verni znakovi Zodijaka?!

Prevara po horoskopu će vas možda zabaviti ali verujte ima i te kako istine, zato pogledajte koliko su zaista verni znakovi Zodijaka?! A možda saznate i nešto zanimljivo o sebi...

Prevara po horoskopu: Koliko su zaista verni znakovi Zodijaka?! Svet Plus





Neverstvo boli, izdaja još više i tu nema priče ali prosto neki ljudi ili znakovi zodijaka su mu skloniji od ostalih. Jednostavno ne razmišljaju o tome da će nekome slomiti srce i srušiti snove, zato nije loše znati čega se treba čuvati.



Ovan
Kada je reč o prevari, Ovnovi se nalaze na nekoj vrsti emocionalne ljuljaške. Postoji polovična šansa za neverstvo kod njih. Ovan čvrsto stoji iza svojih obećanja, ali isto tako lako ulazi u rizike i avanture kako bi pobedio dosadu.

Njihov snažan ego često zahteva posebnu pažnju, i ako Ovan odluči da vara, to će biti zato što smatra da u vezi nedostaje snažnih emocija koje odgovaraju njegovim visokim standardima. Ovnovi traže sigurnost i ako im to ne pružite, vremenom će je potraćiti na drugom mestu.

Ovnovi su vrlo aktivni, i ako partner nije u stanju da prati njihov tempo, bez oklevanja će krenuti dalje u život, bez griže savesti.



Bik
Bikovi ozbiljno veruju u "ljubav do groba" i vernošću koju obećavaju na dan venčanja. Ako imate Bikova pored sebe, možete biti sigurni da je ta osoba s vama zauvek.

Bikovi obično pribegavaju prevari samo kada ozbiljno sumnjaju da ih partner vara. To je neka vrsta osvete koju obično ne bi preduzeli u nekim drugim okolnostima.

Bik jasno pokazuje koliko mu je stalo na fizičkom i emocionalnom nivou, tako da ne treba sumnjati u njegovu vernost.



Blizanci
Već znate, Blizanci su lukavi i nestalni, skloni iskušenju prevare. Čini se da čak uživaju u tom osećaju.

Njima je potrebna stalna intelektualna stimulacija, pa uvek traže uzbudljive i zanimljive razgovore.

Iako imaju ovu sklonost, obično se zadržavaju na flertu na sajtovima za upoznavanje, putem poruka i društvenih mreža, izbegavajući prelazak iz virtuelnog u stvarni svet.

Ako održavate njihovu znatiželju i interesovanje, možete biti sigurni da Blizanci neće nigde otići.








Rak
Rakovi često traže razloge za neverstvo u maštanju, jer nisu sigurni šta tačno žele od života. Bez obzira na to, Rak zahteva neprestanu pažnju.

Nesigurnost ih često navodi na varanje kao očajnički pokušaj da povećaju svoje samopouzdanje. Takođe su vešti u tome da prebace krivicu na partnera.



Lav
Samouvereni Lavovi se predstavljaju kao alfa mužjaci ili ženke, ali to može delovati drugačije u stvarnosti.

Vole da istraže šta se nudi "u izlogu" i skeniraju osobe suprotnog pola koje im se dopadaju, ali istovremeno su izuzetno verni partnerima, odnosno retko se upuštaju u nešto više. Ovakvo ponašanje im može praviti probleme kroz život, odnosno u braku jer "skenirane osobe" mogu da odgovore na flert, a Lavovi će se naći u "neobranom grožđu".

Ipak, postoji jedan izuzetak kada su prevare u pitanju- ne smete biti uspešniji, talentovaniji, bogatiji i bolji od Lavova, a posebno ne treba to istaći pred njima jer će u tom slučaju odmah zaboraviti na vernost prema vama.



Device
Devicama možete slobodno verovati jer su one osobe koje cene svoju samoću, meditaciju i organizovan stil života. Kada je reč o ljubavnim odnosima, Device su prilično izbirljive, posebno kada su u pitanju novi partneri.






Vaga
Vaga je znak koji sledi pravila fer pleja i odgovorno ispunjava svoje obaveze. Prevare su za nju dodatni napor i stres koji nisu vredni truda. Iako je sklona flertu, može se desiti da flert preraste u nešto više. Vage ne umeju sakriti svoje emocije, pa ako je prevara u pitanju, brzo će je priznati.

Škorpija
Strastvene i nepouzdane ljubavnice, Škorpije često dolaze do neverstva zbog osnovnih fizioloških potreba. Dokle god postoji strast, neće obraćati pažnju na druge, ali dugoročno održavanje odnosa može biti izazovno.

Strelac
Strelčevi su strastveni ljubavnici s nezasitom potrebom za akcijom i avanturom. Ako želite Strelca kao pouzdanog partnera, nemojte mu ograničavati slobodu i avanturistički duh. On će vam uzvratiti pažnjom i iskrenom ljubavlju.







Jarac
Jarac je verovatno najpouzdaniji partner, disciplinovan, smiren i sposoban kontrolisati svoje nagone čak i pred iskušenjem. Očekuje poštovanje, divljenje i priznanje od svojih partnera.

Vodolija
Vodolije su nepredvidive i brzo menjaju svoje želje i potrebe. Mogu se lako zavesti i upustiti u ljubavne avanture, pravdajući prevaru kao jednokratni incident ili slučajnost.

Ribe
Ribe su nežne i ranjive osobe s bogatom maštom. Verni su partneri, ali dosada može predstavljati izazov. Ako se pojavi nova ljubavna priča, Ribe mogu lako podleći uticaju treće strane.


Dnevni horoskop OVDE
Nedeljni horoskop možete naći OVDE.
Mesečni horoskop za novembar OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>