Elita 7

Parovi

Oglasio se Jovanin brat: Matora je pravila svadbu iz hira!

Oglasio se Jovanin brat, Nikola Tomić pa ispričao da nije prisustvovao sestrinoj svadbi jer nisu bili pozvani roditelji i nije hteo da se stvaraju loši odnosi. Matora je pravila svadbu iz nekog svog hira smatra on.

Oglasio se Jovanin brat: Matora je pravila svadbu iz hira! Screenshoot/Youtube




Kako Nikola kaže, roditelji od početka ne podržavaju vezu Matore sa Anitom Stanojlović:



"Nisam bio na svadbi, bio sam pozvan, ali s obzirom na to da otac i majka nisu bili pozvani, uz porodicu sam bio, da ne bi stvarali neke loše odnose. Ja na rijaliti gledam kao na njen posao, ali ova situacija... Ja sam podržao njihov brak, ne mešam joj se u to, video sam da je srećna, nisam bio za tu priču sa Anitom, zato što Anita ima 21 godinu, mlada je. Roditelji Jovanu nisu podržavali." - iskren je Tomić.







Matorin brat smatra da nju niko nije koristio već da je ona takva i da sama daje:


"Matoru niko nije koristio, ona je takva, ona daje. Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu. Nisam je pitao koliko je plaćala, koliko sam čuo, Anita nikad ništa nije tražila. Anitina majka je, valjda, zvala Jovanine roditelje i rekla da joj Anita nije ostavila dinara, a ja znam da je Jovana Anitinoj majci ostavila 5.000 evra." - ispričao je Jovanin brat Nikola Tomić u jednoj emisiji.


Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović sklopile su brak 11. jula 2023. godine, a trenutno su u rijalitiju "Elita 7" u svađi zbog prevare koju je Anita počinila, dopisujući se iz Matorinih leđa sa Mateom Car.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>