Lepota

Ljubav

Pinceta se vremenom istupi ali postoji rešenje, a to nije kupovina nove!

Pinceta se vremenom istupi i nije više efikasna kao na početku ali postoji rešenje, a to nije kupovina nove! Jednostavno je, a uštedećete i novac!

Pinceta se vremenom istupi ali postoji rešenje, a to nije kupovina nove! Svet Plus




Obrve su, bez sumnje, ključne za lep izgled lica svake žene, pa im svaka posvećuje posebnu pažnju. Mnoge dame čak biraju trajnu šminku ili oblikovanje kod kozmetičara kako bi postigle željeni izgled. Ipak, većina dama odlučuje se za sređivanje obrva kod kuće, uz pomoć dobre pincete.

No, svakodnevnim korišćenjem ovog alata, on gubi oštrinu i postaje manje efikasan. Pre nego što se odlučite da bacite svoju omiljenu pincetu na koju ste već navikle, razmislite još jednom. Postoje rešenja koja će je vratiti u život i učiniti je jednako efikasnom kao na početku. 
 

Drage dame ne unosite ovo ako se ježite pri pomisli na celulit!









Na TikToku se pojavila jednostavna metoda koja će vašu pincetu vratiti u formu, a rezultat će biti besprekorno oblikovane obrve. Jedna korisnica podelila je trik koristeći turpiju kako bi naoštrila svoju pincetu. Nakon ovog postupka, rezultati su bili neverovatni. 

Devojka je objasnila da ju je ova genijalna ideja naučila njena mama. Samo je potrebno trljati pincetu o turpiju, i ona će ponovo postati oštra i spremna za akciju. 

Mnoge dame su bile oduševljene ovim trikom, priznajući da nisu znale za njega i da će im definitivno uštedeti novac i nerviranje, a video možete pogledati OVDE.

Čitajte SVET PLUS na Google vestima.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>