Elita 7

Parovi

Darijan poziva žene koje smatraju da je on otac njihove dece, da se jave!

Učesnik rijalitija "Elita 7" Darijan Radumirović, poziva žene koje smatraju da je on otac njihove dece, da se jave jer dece nikad dosta.

 Darijan poziva žene koje smatraju da je on otac njihove dece, da se jave! Screenshoot/Youtube





Darijan i Sneža razgovaraju sa Milanom o zanimljivim detaljima iz Darijanovog ljubavnog života:


"Ako ste gledali moj profil znate, gospođa, moja bivša partnerka je imala dva pobačaja, ali zbog posledica šuge u Grčkoj ona je abortirala, posle toga naš odnos je pukao. Ja već imam jedno biološko dete to mogu i da vam dokažem papirima." - rekao je Darijan, pa dodao:


"U slučaju da neka žena tvrdi da je ostala trudna sa mnom slobodno neka se javi, deca su ukras sveta nikad ih dosta." - dodao je Darijan.


"Meni je stizalo sve i svašta, razne poruke, dobila sam čak i njegove šifre možeš da zamisliš o privatnosti." -objasnila je Sneža.

"Mene je ona prihvatila takvog, tako da sam je upoznao sa mojima, mi smo se upoznali 28. februara, a to je sve bilo pre 6 meseci." - nadovezao se Darijan, a Milan ga je upitao da li se nekada ženio iz ljubavi:


"Evo sada, mi smo u vanbračnoj zajednici, uskoro će to ida se ozvaniči. Sve sam joj hronološki ispričao, bio sam surov prema sebi." -dodao je Darijan.

"Treba nam malo da se opustim pa će biti i odnosa ima vremena."- priznao je Darijan.



 

Znak beskonačnosti! Nacrtajte ovaj simbol i ubaci ga u svoj novčanik!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>