Region

Svet

Irfan Mensur o danima u bolnici koje je proveo sa Žarkom Lauševićem!

Irfan Mensur, kolega i prijatelj pokojnog glumca otvorio je dušu o danima provedenim u bolnici sa Žarkom Lauševićem, kada su obojica imali težak oblik korone. Ostavio mi je nešto što me i danas podseća na njega, kaže Irfan.

Irfan Mensur o danima u bolnici koje je proveo sa Žarkom Lauševićem! Screenshoot/Youtube





Glumac Irfan Mensur nije u javnosti često govorio o svom prijateljstvu sa Laušem ali je sada odlučio da podeli sa javnošću dirljive trenutke iz bolnice. Inače Laušević i Irfan rođeni su na isti dan 19. januara, pa je to uvek bila dobra prilika da se videe i proslave zajedno.


Irfan Mensur period proveden u bolnici sa Lauševićem ovako pamti:



"Mi smo se svakog 19. januara, našeg rođendana, ako smo bili u mogućnosti, nalazili i zajedno provodili noć. Ne zbog toga da bi slavili, već zbog toga da bi skupili divne i pametne ljude zbog kojih smo se i mi dobro osećali. Poklanjali smo jedan drugom sitnice, kada smo obojica ležali od teškog oblika korone."- rekao je za Kurir.









Laušević je izašao iz bolnice par dana ranije:


"Bili smo soba do sobe. Otišao je par dana pre mene i kada je odlazio rekao je: "Evo ti ovo za ova dva do tri dana", ali mi je ostavio nešto što me i danas podseća na njega. To je šolja sa velikim smajlijem iz koje ja pijem kafu svako jutro. Poklonio mi je za rođendan jedne žute čarape, ali to nije žuto, već fluorescentno žuto i štipa za oči kada se pogleda. On se smejao i rekao: "Ovo ćeš barem jednom da obučeš. Jedino ti, jer ne znam čoveka koji bi to obukao". Takav je bio Žarko."
 

Ispraćaj i kremacija glumca Žarka Lauševića!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>