Elita 7

Parovi

Šokantne tvrdnje o Aneli Ahmić! (VIDEO)

U emisiji "Pitam za druga", Dalila je ugostila bivšu rijaliti učesnicu Ninu Prlju, pa je sa njom komentarisala aktuelnosti u rijalitiju. U jednom trenutku gođća je iznela šokantne tvrdnje o Aneli Ahmić! 

 Šokantne tvrdnje o Aneli Ahmić! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Aneli je bila sa bivšim dečkom Nine Prlje - rekla je Dalila Dragojević."Sedim jednu noć na Tik Toku, radim "lajv", prva osoba koja je ušla ona. Nisam je prepoznala, nije bila takva. Ona nije bila u vezi sa njim, bila je jednu noć." - rekla je Nina Prlja.

"Ovde se uvek dese ekskluzive. Pratila sam "Elitu" kad je Aneli Ahmić šetala sa nekim, pričala da je nadrljala, ja sam krenula da povezujem to. Pitam Ninu da li je to njen dečko sa kojim je bila dugo, koga je volela, kaže Nina da jeste, e sada neka nastavi. Šta je radila u Dubaiju na jednu noć, sve nam kaži." dodala je Dalila.

"Videla sam njenu sliku u našem stanu, apartmanu u hotelu. Vidim da se ona baškari. Pitam ja njega što je u Beogradu, kaže on zbog posla. Gledam ja taj stan, on je otišao, ona je ostala par dana, čula sam da je bila sa još par muškaraca, ali ne znam sada ja da kažem sa kojim. Ona je bila onako fina, dobra riba. Nije mnogo para potrošio na nju, inače ne bi sada bila u "Zadruzi" - istakla je Prlja, pa dodala da je Asmin raskinuo sa Aneli Ahmić pre nego što je počeo vezu sa starletom Stanijom:"Ona nikada nije bila nečija devojka, večito je bila sa tuđim momcima. Meni je bilo strašno što je napljuvala čoveka (Asmina), a on je raskinuo sa njom pre nego što je smuvao Staniju. Optužila je Staniju za stvar koju je uradila meni. Švrćkala se po mom apartmanu. Znala je za mene, svi su znali za mene. Fetiš su joj tuđi momci, Bog joj je vratio tako kako joj je vratio. Nisam se čula sa njom, ja sam rešila drugačije, sa dečkom." - tvrdi Nina. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>