Region

Svet

Pevač Ljuba Perućica postao tata!

Pevač Ljuba Perućica noćas je postao tata, kada je njegova supruga Katarina Kolozeus na svet donela sina, kome je ovaj bračni par dao ime Aleksej.

Pevač Ljuba Perućica postao tata! Screenshoot/Instagram

Pevač "Zvezda Granda", Ljuba Perućica, na svom Instagram profilu objavio je  fotografijom iz porodilišta uz opis:
"Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! 

Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu"-
napisao je pevač pa se zahvalio supruzi Katarini:
"E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole mama, tata i ALEKSEJ"- napisao je Ljuba Perućica.
 

Sara Ćirković, mlada devojka koja menja sliku o boksu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>