Region

Svet

Region

Premijera filma Pokidan: U publici i poznati i porodica Ace Lukasa! (VIDEO)

Sinoć je u Areni održana premijera filma "Pokidan" koji je inspirisan životom i karijerom pevača. U publici i poznati i porodica Ace Lukasa, odnosno njegovi "najvažniji ljudi".

Premijera filma Pokidan: U publici i poznati i porodica Ace Lukasa! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Prisutni su imali priliku da uživaju u filmu koji na zanimljiv način prikazuje životnu priču Ace Lukasa.


Podrška iz publike bili su njegovi prijatelji, kao i porodica, majka Vidosava, zajedno sa najstarijim sinom Lazarom Vuksanovićem i njegovom suprugom Anom koja je prošle godine postala deo Acine porodice.


Na premijeri filma "Pokidan" pojavila se i Acina najmlađa ćerka Viktorija koju je dobio u braku sa Sonjom, a ona je bila u društvu svoje sestre Sofije Šašić, koja je ćerka poznatog pevača Željka Šašića i Acine bivše supruge Sonje.



 




Aca Lukas o filmu kaže da nije autobiografski već po motivima života:


"Lepo mi je , gledao sam film, ali ću ga gledati ponovo. Sigurno će da izazove dobre reakcije. Imam veću tremu za film nego za koncert. Za rođendan nikad ništa sebi ne poželim. Šta želim, to i učinim. Ćerka Viktorija mi je prva čestitala rođendan."



Lukasov sin nije uzet u obzir da glumi svog oca, a evo i zašto:


"Moj sin nije glumac. Nismo tražili da neko liči na mene. Čak se niko ne zove kao ja, ovo nije autobiografski film, već film po motivima života, tu postoje stvari koje su stvarne, kao i scene u svakom filmu. Ima scena u kojoj plačem. Mladenu sam rekao da je maestralan glumac. To sam znao i pre toga, ali ovo je njegovo životno delo do sada. Publika će se smejati sa mnom." - rekao je Aca Lukas.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>