Region

Svet

Region

Počinje serija Tunel, socijalna drama i policijski triler! (VIDEO)

Počinje serija "Tunel", socijalna drama koliko i policijski triler! Dvanaest epizoda serije će biti jedanaest različitih slučajeva koje rešavaju pripadnici specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije.

Počinje serija Tunel, socijalna drama i policijski triler! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Serija "Tunel" ima 12 epizoda i počinje sa emitovanjem na Super Star kanalu premijerno 11. novembra od 21 čas i emitovaće se svake subote i nedelje.


"Tunel" govori o ljudskim sudbinama. O krhkosti ljudske psihe i važnosti života. Ona ispituje da li je život zaista dar, da li neko odozgo brine o nama, da li u ovom životu ima pravde i da li mi kreiramo sistem ili on nas. I ne daje jednostavne odgovore.










Dvanaest epizoda serije će biti jedanaest različitih slučajeva koje rešavaju pripadnici specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije.










Tim predstavlja operativnu, taktičku, jedinicu Direkcije policije, posebne namene i povremenog karaktera. U punom sastavu ovaj specijalni tim čine vođa, dva pregovarača, dokumentarista, psiholog i stručnjak za operativno-tehničku podršku. Ali neretko je zbog brzine delovanja neophodno improvizovati.







Pratimo živote i sudbine pripadnika specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije, zaslužnog za spasavanje više od dve stotine ljudskih života, sa stoprocentnom uspešnošću, koji je u stalnoj opasnosti od gašenja pod objašnjenjem da mnogo košta a možda nikada ne bude upotrebljen.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 











 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Super Star

Povezane vesti:


>