Region

Svet

Belo i alkohol: Pevač Pavle Dejanić razotkriva tamnu stranu naše estrade!

U jednom razgovoru, poznati pevač Pavle Dejanić otvara Pandorinu kutiju problema koji tište našu estradu i društvo. Za njega, glavna pretnja nije samo alkohol, već i sveprisutno "belo." U ovoj iskrenoj ispovesti, Dejanić otkriva ono što većina ne vidi iza svetala reflektora.

Belo i alkohol: Pevač Pavle Dejanić razotkriva tamnu stranu naše estrade! Screenshoot/Instagram




Pevač Pavle Dejanić, poznat po svojim nezaboravnim nastupima na privatnim veseljima, podelio je svoje duboko mišljenje o domaćem showbizu. Prema njegovom viđenju, glavni izazov koji muči našu estradu i društvo je belo, prisutno u istoj meri kao i alkohol.




Šta se krije iza kulisa?



Dejanić smatra da su alkohol i belo najveći izazovi za našu estradu i društvo:

"Naša estrada, posebno taj deo koji je usko povezan sa kafanskim životom, suočava se s ozbiljnim problemima u vezi sa drogom. 'Belo' je toliko prisutno na estradi da većina ljudi nema pojma. Iako mnogi veruju da se drogiram zbog svojih performansi, javno želim reći da nikada u životu nisam probao ni džoint. Molim vas, nemojte me više pitati ili nuditi mi to!



Kroz svoje angažmane na svadbama, gde ima podjednako alkohola i 'belog', shvatio sam da je droga najveći problem."









Dejanić ističe svoje poštovanje prema kolegama, ali takođe izražava zabrinutost zbog poroka koje neki od njih imaju:



"Postoje tri ključna faktora koja čine uspešnu karijeru: talenat, uspeh i način života. Pitao sam jednog kolegu da li shvata da ne možeš istovremeno konzumirati dva doručka, popiti dve kafe i uništiti dva automobila u jednom danu. Njegov odgovor bio je: 'Daj mi priliku, pa ćeš videti!' Bez ravnoteže između ova tri faktora, čak i talenat i uspeh gube na vrednosti ako je način života katastrofalan." - otkriva Dejanić.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>