Elita 7

Parovi

Uroš Stanić potkradao mrtve ljude! Krađe su mu prolazile skoro dva meseca!

Učesnik rijalitija "Elita 7", Uroš Stanić, potkradao je mrtve ljude, dok je bio zaposlen u mrtvačnici! Krađe su mu prolazile skoro dva meseca, a onda je uhvaćen.

 Uroš Stanić potkradao mrtve ljude! Krađe su mu prolazile skoro dva meseca! Screenshoot/Instagram






Pre ulaska u rijaliti Uroš Stanić je radio sve i svašta da bi preživeo, a jedan od njegovih poslova bio je u JKP "Pogrebne usluge", gde je imao zadatak da sređuje pokojnike za njihov poslednji ispraćaj. 

Kada je shvatio da neki od umrlih na sebi imaju vredne predmete, odlučio je da zloupotrebi poziciju na kojoj se nalazio.



"Uroš je zaista prošao pakao za 22 godine, koliko ima. Majka i otac su se prema njemu ophodili kao da je siroče, kao da nije njihovo dete. Uvek su se sramili zbog toga kako izgleda, kako se oblači i kako priča. Otac ga je tukao svaki put kada se ponašao feminizirano, kažnjavao ga je najstrašnije i ispravljao da ne bude takav. Kada je malo porastao i kada je smogao snage da prizna da voli muškarce, nastala je prava drama u kući. On je bio vrlo mlad kad je roditeljima priznao da je homoseksualac i kad su ga oni isterali iz kuće. Otad je morao da se snalazi na razne načine." - počinje priču drugar kontroverznog rijaliti-učesnika za Republiku, a u nastavku otkriva šok-detalje:


 

Bivša učesnica Zadruge Ana Ćurčić optužila Mitrovića! (VIDEO)








Nigde nisu hteli da ga prime


"Nije bilo nade za njega, nigde nisu hteli da ga prime da radi. Nije imao para ni za šta, ma za goli život nije imao. Kao medicinski tehničar, zakucao je na vrata gde je bio siguran da su potrebni radnici. Našao je posao u mrtvačnici gde je za zadatak imao sređivanje pokojnika: 

"Mnogo mi je teško, ja moram da perem te mrtve ljude. Ali sam video svašta interesantno. Kada im donesu stvari za oblačenje, tu ima dosta zlata, mnogo vrednih satova, lančića. Kako mogu da bace to u zemlju", govorio mi je on prepun utisaka s novog posla. Ja sam bio zgranut da neko može to da radi, ali nije imao izbora."- kaže izvor blizak Staniću.







 
Potkradao je mrtve, uzimao sve što može da se uzme



"Kad je video da neki od pokojnika koje je sređivao odlaze s mnogo zlata, srebra, skupih satova i skupocene odeće i obuće, rešio je da u svemu nađe korist. Potkradao je mrtve ljude, uzimao je sve što je mogao da uzme. Znao je da mnogi čak i ne otvaraju sanduke kada preuzimaju tela iz mrtvačnice, a, samim tim, i ne znaju da li su njihovi najmiliji sahranjeni s onim što su im spremili. Krađe su mu prolazile skoro dva meseca. Međutim, kada su članovi porodica umrlih shvatili šta se dešava i ko je krao s njihovih voljenih, malo je falilo da ga linčuju. Dobio je momentalni otkaz, a imao je sreće da nije krivično odgovarao zbog skrnavljenja pokojnika."- završava izvor.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>